Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Miting împotriva avorturilor

Un miting pentru viaţă, împotriva avorturilor, va fi organizat pe 26 martie, de către Asociaţia "Pro Vita pentru născuţi şi nenăscuţi" - filiala Bucureşti. Este anunţul pe care l-a făcut azi preşedintele ...

Share

Dan Gheorghe 0 comentarii

21.02.2011 - 18:22

Un miting pentru viaţă, împotriva avorturilor, va fi organizat pe 26 martie, de către Asociaţia "Pro Vita pentru născuţi şi nenăscuţi" - filiala Bucureşti.

Este anunţul pe care l-a făcut azi preşedintele organizaţiei, Bogdan Stanicu. "Acţiunea va avea loc în Capitală şi în Tmişoara, dar sperăm la acţiuni similare în Baia Mare şi Târgu Mureş", a opinat interlocutorul nostru.

"Va fi pe 26 martie, pentru că atunci este Bunavestire. Un concept creştin spune că aceasta este ziua copilului nenăscut", adaugă Bogdan. El a precizat că în zilele următoare va definitiva programul acţiunilor, la care sunt aşteptaţi oameni de toate confesiunile. "Va fi o acţiune pentru dreptul la viaţă al copilului nenăscut", conchide Bogdan Stanciu.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...