Tudorel Toader, înainte de întâlnirea cu Klemm: Mă gândesc și eu să propun ca procurorul general să fie numit de Senat

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a anunțat, luni seară, pe postul Antena 3, că îl va primit pe ambasadorul SUA la București, Hans Klemm, marți dimineață, la sediul Ministerului.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 05.09.2017 - 08:26

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a anunțat, luni seară, pe postul Antena 3, că îl va primit pe ambasadorul SUA la București, Hans Klemm, marți dimineață, la sediul Ministerului.

Ministrul Toader a precizat că nu se pune problema ca ambasadorul să-l fi "convocat" la o asemenea întâlnire, întrucât "din principiu, nu avea cum să ma convoace la mine în birou".

Ministrul Toader a precizat că este a treia oară când se va întâlni cu ambasadorul SUA, de când se află la conducerea Ministerului.

Tema întâlnirii de marți va fi proiectul de modificare a legilor Justiției, dorit de ministrul Toader și de PSD, dar contestat de societatea civilă.

"Poate că este îngrijorat (Hans Klemm) că în proiectul de modificare a legilor Justiției nu am propus cel mai democratic sistem, care este cel american și care prevede că procurorul general e numit de Senat. Mă gândesc și eu să propun ca procurorul general să fie numit de Senat", a susținut Tudorel Toader.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...