Ministrul Energiei, Toma Petcu, este internat la spital. ALDE informează că speculaţiile referitoare la posibilitatea înlocuirii din funcţie sunt doar speculaţii

Ministrul Energiei, Toma Petcu, este internat la spital de la sfârşitul săptămânii, surse informând că ar avea probleme de sănătate serioase, el aflându-se la acest moment sub tratament.

Share

Iulia Iancu 0 comentarii

Actualizat: 31.01.2017 - 14:58

UPDATE 14.30: Alianța Liberalilor și Democraților precizează că informațiile apărute în presă referitoare la posibilitatea înlocuirii din funcția de ministru al Energiei a domnului Toma Petcu sunt simple speculații. 


Ministrul Energiei, Toma Petcu, este internat la spital de la sfârşitul săptămânii, surse informând că ar avea probleme de sănătate serioase, el aflându-se la acest moment sub tratament. În funcţie de evoluţia stării de sănătate a acestuia este posibil să fie înlocuit în funcţie, au declarat, marţi, pentru News.ro, surse oficiale. 

"Ministrul este internat într-un spital din România pentru un tratament de scurtă durată. Este o afecțiune superficială, vindecabilă, care, din păcate, necesită un tratament intraspitalicesc. Fiind un tratament de scurtă durată, se va întoarce în scurtă vreme la birou, într-o săptămână jumătate, maximum două", a spus Teodora Mețiu.

În această perioadă, toate atribuțiile ministrului au fost preluate de secretarul de stat Robert Tudorache.

În perioada decembrie 2015 - mai 2016, Toma Petcu a fost preşedintele Agenţiei Naţionale pentru Protecţia Mediului, iar între octombrie 2013 şi iulie 2014 a fost subprefectul judeţului Giurgiu. Între aprilie şi august 2013 a ocupat postul de director la Direcţia de Insolvenţă a Autorităţii pentru Administrarea Activelor Statului (AAAS), având în atribuţii gestionarea activităţii tuturor societăţilor aflate în insolvenţă la care AAAS este creditor sau acţionar.

Între septembrie 2011 şi artie 2013, Toma-Florin Petcu a fost preşedinte al CA şi director general al CNF Giurgiu-Nav SA Giurgiu.

Toma-Florin Petcu, inginer constructor specializat în construcţii hidrotehnice, este deţinătorul unui Master în management public, avînd drept competenţe profesionale dobândite managementul şi administraţia publică obţinute la Academia de Studii Economice Bucureşti.

 

 

 

Citește totul despre:

Comentarii

loading...
Loading...
loading...