Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Mihai Chiţac va fi înmormântat miercuri, la Cimitirul Ghencea Militar

Fostul general Mihai Chiţac va fi înmormântat miercuri, la ora 11, la Cimitirul Ghencea Militar, fără onoruri militare, el pierzându-şi acest drept după ce, potrivit hotărârii sale de condamnare, şi-a pierdut ...

Share

Rl online 0 comentarii

01.11.2010 - 19:01

Fostul general Mihai Chiţac va fi înmormântat miercuri, la ora 11, la Cimitirul Ghencea Militar, fără onoruri militare, el pierzându-şi acest drept după ce, potrivit hotărârii sale de condamnare, şi-a pierdut gradele militare, informează Mediafax.

Fostul general Mihai Chiţac a murit, luni, în jurul orei 10.00, la domiciliul său din Capitală, el fiind externat după mai multe săptămâni de spitalizare în urma unor boli cronice. Informaţia a fost confirmată de familia fostului general. Chiţac suferea de mai multe boli cronice, el fiind eliberat din închisoare pentru a fi supus unei intervenţii chirurgicale pe cord.

Chiţac a fost condamnat, alături de fostul general Athanasie Stănculescu, la 15 ani de închisoare în urma procesului referitor la reprimarea manifestanţilor de la Timişoara, din decembrie 1989, decizia rămânând definitivă în 16 octombrie 2008. Prin aceeaşi decizie, Chiţac dar şi Atanasie Stănculescu şi-au pierdut şi gradele militare.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...