Metrorex anunță când vor începe lucrările de modernizare la staţiile de metrou cu un singur acces. Care este programul lucrărilor

Metrorex va începe, în luna iulie, lucrările de modernizare a aparatelor de taxare la staţiile de metrou cu un singur acces, precum Pipera, Aurel Vlaicu, Tineretului şi Piaţa Victoriei, potrivit unui comunicat transmis, vineri, de companie.

Share

Iulia Iancu 0 comentarii

19.05.2017 - 13:35

Metrorex va începe, în luna iulie, lucrările de modernizare a aparatelor de taxare la staţiile de metrou cu un singur acces, precum Pipera, Aurel Vlaicu, Tineretului şi Piaţa Victoriei, potrivit unui comunicat transmis, vineri, de companie.

Programul lucrărilor de modernizare este următorul: Pipera, în perioada 15 iulie – 21 iulie 2017; Constantin Brâncoveanu: 22 iulie – 28 iulie; Aurel Vlaicu: 29 iulie – 4 august ; Piaţa Victoriei 2: 5 august – 11 august; Basarab 1: 12 august – 18 august; Tineretului: 19 august – 25 august; Dimitrie Leonida: 26 august – 1 septembrie; Apărătorii Patriei: 2 septembrie – 8 septembrie; Costin Georgian: 9 septembrie – 15 septembrie; Berceni: 16 septembrie – 22 septembrie şi Pantelimon: 23 septembrie – 29 septembrie.

"Metrorex a informat autorităţile locale şi RATB referitor la perioadele când se vor executa lucrări în staţiile cu un singur acces şi, totodată, a solicitat sprijin pentru preluarea călătorilor cu ajutorul transportului în comun de suprafaţă", se arată în comunicat.

Compania a stabilit graficul lucrărilor la staţiile de metrou cu un singur acces în funcţie de perioadele cu trafic scăzut, ca urmare a vacanţelor şcolare şi a concediilor.

"Perioada maximă estimată pentru închiderea staţiilor de metrou cu un singur acces va fi de 7 zile calendaristice consecutive, cu începerea lucrărilor într-o zi de vineri, după terminarea programului normal de lucru al Metrorex şi după ce ultimii călători vor părăsi staţia de metrou.

Lucrările de modernizare a staţiilor de metrou se desfăşoară atât ziua, cât şi noaptea, acolo unde procesul tehnologic permite acest lucru. Deschiderea staţiei pentru publicul călător se va realiza în timpul programului normal de lucru, în ziua de sâmbătă a săptămânii următoare", se explică în comunicat.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...
Loading...
loading...