Mesajul unei mămici către ministrul Educaţiei: Luni, copilul meu va merge la şcoală cu o coală A4. Ghiozdanul cântăreşte 25% din greutatea sa. ISMB face verificări în urma reclamației femeii

O mamă din Bucureşti îşi va trimite copilul la şcoală doar cu o foaie A4, după ce a cântărit ghiozdanul băiatului şi a descoperit că acesta cântăreşte 25% din greutatea lui.

Share

Iulia Iancu 0 comentarii

Actualizat: 08.10.2017 - 23:09

O mamă din Bucureşti îşi va trimite copilul la şcoală doar cu o foaie A4, după ce a cântărit ghiozdanul băiatului şi a descoperit că acesta cântăreşte 25% din greutatea lui. Nicoleta Nidelea şi-a exprimat, pe Facebook, nemulţumirea faţă de ministrul Educaţiei şi de instituţia pe care o conduce, care nu le asigură copiilor dotările necesare pentru a nu mai fi nevoiţi să care, zilnic, manualele la şcoală. Inspectoratul Şcolar Bucureşti anunţă că va face verificări în acest caz.

"#IANU GENUNCHE , ghiozdanul lui Pralea al meu de i zice Ianu are 4 kg,adica 25% din cât cantareste el si e doar clasa I.Sa ti explic: de luni merge cu o coală A 4 la el.Atat. Asta pentru că tu nu vii cu geanta de 25 de kg la minister si nici tembelicus ember care au decis asemenea ineptii.

Dacă ai alta opinie, draga Genunche, îți zic ca mi a zis că l doare spatele,pentru mine asta echivalează cu "jumătate din Univers e muci si pulbere".

Vezi tu, Pralea asta al meu e os domnesc,nu zic că știe mai multă gramatica decat tine si nici geometria nu i e străină, dar pentru el am mutat munții să l salvez , gen Himalaya, că Anzii sunt soft,adica e singurul vindecat din România cu boala lui si nici in lume situația nu i prea vesela. Dacă vrei o combinație perfectă de leoaica-tigroaica-scorpie-anaconda, îndrăznește să zici ceva! Vezi ca fac urat la dezacorduri", a scris mama revoltată, pe Facebook.

Inspectoratul Şcolar Bucureşti anunţă că va face verificări, după ce o femeie a reclamat că ghiozdanul fiul său cântăreşte 25% din greutatea corpului băiatului

„Menţionăm faptul că, în zilele imediat următoare, inspectorii şcolari vor face verificările de rigoare care să certifice adevărul celor exprimate de doamna Nicoleta Vaia şi, după caz, vor iniţia toate demersurile necesare pe langă autoritările locale, astfel încât să fie asigurate condiţiile optime de şcolarizare pentru elevii din Municipiul Bucureşti", au transmis, duminică seară, reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Bucureşti.

 

Citește totul despre:

Comentarii

loading...