Medic de la Institutul de Boli Cardiovasculare Iaşi, arestat preventiv. În locuințele sale au fost găsite numeroase obiecte de artă

Un medic de la Institutul de Boli Cardiovasculare Iaşi, acuzat că ar fi luat mită de la şase persoane, a fost arestat preventiv. Anchetatorii au găsit în locuinţele acestuia sume importante de bani şi obiecte de artă.

Share

Roxana Petre 0 comentarii

15.07.2017 - 21:24

Un medic de la Institutul de Boli Cardiovasculare Iaşi, acuzat că ar fi luat mită de la şase persoane, a fost arestat preventiv. Anchetatorii au găsit în locuinţele acestuia sume importante de bani şi obiecte de artă, potrivit Mediafax.

Magistraţii Tribunalului Iaşi au admis cererea procurorilor de a-l aresta preventiv pentru 30 de zile pe chirurgul ieşean Eugen Bitere, care vineri a fost reţinut pentru 24 de ore. În urma deciziei magistraţilor, cardiologul Eugen Bitere a fost dus în arestul Politiei Iaşi.

În solicitarea de arestare, procurorii au arătat că în urma percheziţiilor efectuate la biroul medicului de la Institutul de Boli Cardiovasculare, dar şi la alte două adrese de domiciliu, au fost identificate sumele de 23.500 euro, 1.250 dolari SUA, peste 3.500 de lei şi numeroase obiecte de artă cu certificate de autenticitate.

Potrivit procurorilor, Eugen Bitere ar fi pretins sume de bani pe 10 şi pe 11 iulie de la şase persoane, pentru condiţionarea actului medical.

Decizia magistraţilor ieşeni nu este definitivă şi poate fi contestată la Curtea de Apel Iaşi.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...