23.9 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialMarian Oprișan se ține de simpozioane cu femeile social-democrate, în timp ce...

Marian Oprișan se ține de simpozioane cu femeile social-democrate, în timp ce județul Vrancea este paralizat de ninsori și 28.000 de gospodării au rămas fără curent electric

Președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan, nu pare să fie foarte afectat de efectele dezastruoase al ninsorilor și viscolului în județul său.

Baronul local a postat vineri dimineață pe Facebook că va fi prezent la un simpozion al Organizației Femeilor Social Democrate. „Ne vedem live, de la ora 12.30, pentru dezbaterile din cadrul seminarului organizat de OFSD Vrancea la Focșani”, a scris Marian Oprișan pe rețeaua de socializare.

Social democrații vrânceni se țin de simpozioane, în vreme ce natura a făcut pur și simplu ravagii în județ. Zece autoturisme şi o ambulanţă solicitată să preia un bolnav din localitatea vrânceană Câmpuri erau blocate vineri dimineaţă pe DN 2L, în judeţul Vrancea, din cauza unui copac căzut pe şosea.

Probleme mari erau vineri dimineaţă şi pe DN 11A din judeţul Vrancea, pe sectorul Lespezi-Rădăcineşti, unde traficul era blocat, iar muncitorii de la Drumuri Naţionale au intervenit pentru îndepărtarea zăpezii. Pe acest sector de drum, în noaptea de joi spre vineri, o ambulanţă care transporta un bolnav a rămas blocată aproape patru ore. Drumarii şi pompierii de la Adjud au intervenit pentru deblocarea ambulanţei, aceasta reluându-şi deplasarea după mai bine de patru ore.

O altă ambulanţă a rămas blocată, tot în noaptea de joi spre vineri, în comuna Dumitreşti, la scurt timp după ce a preluat doi bolnavi care trebuia duși la spital. Vineri dimineaţă, pompierii interveneau în municipiul Focşani la un aparat de aer condiţionat care s-a desprins de pe peretele unui bloc sub greutatea zăpezii, existând riscul să cadă pe stradă, şi pentru îndepărtarea unui copac căzut peste un garaj.

În judeţul Vrancea, vineri dimineaţă, 121 de localităţi din 50 de commune dar şi oraşele Focşani, Adjud, Panciu, Mărăşeşti şi Odobeşti erau nealimentate parţial sau total cu energie electrică, fiind afectaţi 28.000 de abonaţi, după cum transmite News.ro.

Cele mai citite

Mesajul premierului Marcel Ciolacu, la 20 de ani de la aderarea României la NATO

În cei 20 de ani de apartenenţă la NATO, România a devenit un pilon important şi şi-a consolidat poziţia în interiorul alianţei, respectându-şi angajamentele...

Nicolae Ciucă, la 20 de ani de la aderarea României la NATO: „Aceste două decenii au reprezentat cea mai bună perioadă din istoria noastră”

Preşedintele Senatului, liderul PNL Nicolae Ciucă, a evidenţiat, vineri, într-un mesaj transmis cu prilejul împlinirii a 20 de ani de la admiterea României în...

Tramvaiul 41 nu va circula sâmbătă

Linia de tramvai 41 va fi suspendată temporar, sâmbătă, 30.03.2024, anunță STB. Legătura între cartierul Drumul Taberei și zona de Nord a Capitalei se va...
Ultima oră
Pe aceeași temă