MApN renunţă la 150 de maşini vechi şi cumpără 50 de autoutilitare prin programul "Rabla"

Ministerul Apărării Naţionale va trimite la casat 150 de maşini şi camioane vechi, pentru a cumpăra 50 de autoutilitare noi, după ce a obţinut o finanţare de 570.000 de lei din Fondul pentru mediu în cadrul programului de ...

Share

Rl online 0 comentarii

14.06.2010 - 14:48

Ministerul Apărării Naţionale va trimite la casat 150 de maşini şi camioane vechi, pentru a cumpăra 50 de autoutilitare noi, după ce a obţinut o finanţare de 570.000 de lei din Fondul pentru mediu în cadrul programului de stimulare a înnoirii parcului auto, potrivit NewsIn.

MAPN este prima instituţie publică ce a depus, în cadrul acestui program naţional - cunoscut şi ca programul "Rabla", un dosar la Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM). Dosarul a fost aprobat de AFM pentru o valoare suportată din Fondul pentru mediu de 570.000 lei, informează MApN.

Potrivit MApN, prima de casare pentru fiecare autovehicul casat este exprimată printr-un tichet valoric cu valoare nominală. "Pentru anul 2010, valoarea tichetului este de 3.800 lei, iar pentru achiziţionarea unui autovehicul nou se pot utiliza unul, două sau cel mult trei tichete valorice",  precizează ministerul.

În schimbul maşinilor vechi, ministerul Apărării arată că va putea cumpăra 50 de autoutilitare destinate transportului de mărfuri. " Achiziţionarea urmează să fie făcută, în funcţie de alocările bugetare şi de priorităţi, prin licitaţie publică deschisă care va fi publicată pe SEAP (Sistemul Electronic de Achiziţii Publice: n.r.)", precizează MApN.

Citește totul despre:

Comentarii