Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Majestatea Sa Regele Mihai I felicita romanii cu ocazia Anului Nou

Majestatea Sa Regele Mihai I apreciaza ca anul 2006 a fost unul "plin de intelesuri pentru viitorul democratic si liber al tarii" si transmite un mesaj de felicitare tuturor romanilor, cu prilejul Anului Nou 2007. In opinia sa, ...

Share

Rl online 0 comentarii

27.12.2006 - 00:00
Majestatea Sa Regele Mihai I apreciaza ca anul 2006 a fost unul "plin de intelesuri pentru viitorul democratic si liber al tarii" si transmite un mesaj de felicitare tuturor romanilor, cu prilejul Anului Nou 2007.

In opinia sa, aderarea la Uniunea Europeana reprezinta un pas important in evolutia Romaniei, acesta fiind dezideratul tarii si cu sase decenii in urma, cand se afla in fruntea acesteia.

"Pentru prima oara in sase decenii, acest vis - care mi s-a parut aproape toata viata departe - a devenit realitate. Multe ne mai raman de facut. Insa, trebuie sa ne felicitam cu totii pentru ceea ce am implinit in acest an, fiindca nu este meritul unui singur om, nici al unui partid politic, ci al intregii natiuni," afirma Regele, in comunicatul de presă.

Majestatea Sa a multumit autoritatilor pentru celebrarea, pe parcursul anului 2006, a mai multor evenimente legate de dinastia regala din Romania, cum ar fi aniversarea a 140 de ani de la venirea pe tronul Romaniei a domnitorului Carol I, proclamat principe suveran in ziua de 10 mai 1866, 125 de ani de la proclamarea Regatului Romaniei, sub sceptrul Regelui Carol I, la 10 mai 1881, si implinirea a 100 de ani de la Expozitia Nationala Romana.

Totodata, Regele Mihai I a subliniat ca familia sa a muncit mult pentru binele tarii, promitand ca va continua sa faca acest lucru pana la sfarsitul vietii, deoarece aceasta "nu este numai o datorie, ci si o profesiune".

Citește totul despre:

Comentarii

loading...