Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Mădălin Voicu, demisie spectaculoasă cu acuzaţii

Deputatul PSD Mădălin Voicu nu mai este membru al Partidei Romilor ''Pro Europa'', acesta dându-şi marţi demisia din această formaţiune. Într-o declaraţie scrisă transmisă presei, Mădălin Voicu invocă în primul rând situaţia creată în ultima perioadă în cadrul Partidei Romilor ''Pro Europa'', care nu este străină îndepărtării sale din activităţile curente de peste un an ale Asociaţiei, "îndepărtare ce a culminat" prin gestul formal de înlocuire a sa din calitatea de preşedinte de onoare, la Congresul formaţiunii din decembrie 2015.

Share

Carla Popa 0 comentarii

Actualizat: 04.05.2016 - 08:38

Deputatul PSD Mădălin Voicu nu mai este membru al Partidei Romilor ''Pro Europa'', acesta dându-şi marţi demisia din această formaţiune. Într-o declaraţie scrisă transmisă presei, Mădălin Voicu invocă în primul rând situaţia creată în ultima perioadă în cadrul Partidei Romilor ''Pro Europa'', care nu este străină îndepărtării sale din activităţile curente de peste un an ale Asociaţiei, "îndepărtare ce a culminat" prin gestul formal de înlocuire a sa din calitatea de preşedinte de onoare, la Congresul formaţiunii din decembrie 2015. 

"Având în vedere că aceste activităţi sunt din ce în ce mai contrare spiritului în care am gândit afirmarea pe plan social şi mai ales cultural a etniei pe care o reprezint, înţeleg să-mi dau demisia din calitatea de membru al acestei Asociaţii, încetând orice activităţi făcute în cadrul acesteia", a precizat Voicu, citat de Agerpres, el reafirmându-şi "întregul ataşament" pentru creşterea spirituală şi participarea socială a etniei pe care o reprezintă.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...