Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Macovei i-a cerut demisia lui Toni Greblă

Monica Macovei i-a cerut, pe Facebook, lui Toni Greblă să îşi dea demisia din funcţia de judecător al Curţii Constituţionale a României (CCR).

Share

Andra Dolana 0 comentarii

22.01.2015 - 16:06

Monica Macovei i-a cerut, pe Facebook, lui Toni Greblă să îşi dea demisia din funcţia de judecător al Curţii Constituţionale a României (CCR). 

"Curtea Constituțională este o instituție cheie a statului și orice acuzație de corupție la adresa unui judecător al Curții afectează grav credibilitatea acesteia. Este irelevant dacă judecătorul Toni Greblă este acuzat de fapte de corupție pe care le-ar fi comis când era senator PSD, înainte de a fi propus și votat de PSD judecător la CCR.", se arată în solicitare. 

Macovei arată că acuzarea lui Toni Greblă, de trafic de influenţă, pune acum sub semnul întrebării toate deciziile luate în calitatea sa de judecător de până acum.

"Judecătorul Greblă trebuie să plece acum, pe ușa din dos, pentru că nu exista dreptul de a fi judecător la CCR sau de a avea o alta funcție publică, dar există dreptul opiniei publice la instituții corecte și credibile, pentru că deciziile lor le afectează viața.", a adăugat Monica Macovei.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...