27.2 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăSpecialLudovic Orban, implicat intr-un accident (video)

Ludovic Orban, implicat intr-un accident (video)

Ministrul Transporturilor, Ludovic Orban, a ramas fara carnet de conducere. Ministrul a fost implicat duminica intr-un accident de circulatie, dar s-a prezentat abia luni seara la Politie. Pentru ca a plecat de la locul accidentului si nu a venit la Politiei decat dupa aproape 30 de ore, Orban a ramas fara permis, transmite Realitatea TV.

"Au trecut mai mult de 24 de ore si din aceasta cauza i-a fost retinut permisul de conducere de catre ofiterul care instrumenteaza cazul, conform declaratiilor facute de domnul Orban, care a precizat ca accidentul s-a produs ieri in jurul orei 14 pe soseaua Cotroceni in urma caruia nu s-au inregistrat victime, ci doar pagube materiale", a declarat Marian Motoc, comisar-sef BPR.

Potrivit ziarului Cotidianul, ministrul Transporturilor a pierdut controlul volanului si a intrat cu masina intr-un autoturism care se afla pe marginea drumului. Martori citati au declarat ca in accident ar fi fost acrosata si o femeie care se afla pe trotuar. Ministrul ar fi plecat apoi cu victima de la locul accidentului. Informatia nu a fost insa confirmata, iar politistii au inceput o ancheta.

Ministrul Transporturilor Ludovic Orban nu a putut fi contactat pana la aceasta ora pentru a face precizari privind accidentul in care a fost implicat.

Ludovic Orban nu este la primul sau accident rutier.

In octombrie 2003, actualul ministru al Transporturilor s-a rasturnat cu masina intr-un sant, in comuna constanteana Poarta Alba. Se pare ca accidentul s-a produs din cauza exploziei unui pneu.

Trei ani mai tarziu, in aprilie 2006, masina condusa de Orban a fost lovita de un tramvai, in Bucuresti. Politistii au stabilit ca accidentul nu s-a produs din vina lui Orban, pe atunci viceprimar al Capitalei.

Anul acesta, in luna martie, Ludovic Orban a avariat usor trei autoturisme parcate in fata prefecturii Capitalei. Orban ar fi comis accidentul pentru ca vorbea la telefonul mobil in timp ce incerca sa parcheze masina.

Cele mai citite

Ajutorul promis Israelului, dar și Ucrainei ar putea fi votat în Congresul SUA

În timpul unei convorbiri telefonice de duminică între președintele Joe Biden și liderii Congresului, a existat un „acord” privind ajutorul rapid atât Israelului, cât...

Tapetul din living: Sfaturi utile pentru alegere și îngrijire

Livingul este spațiul în care petrecem o bună parte din timpul liber de acasă, fie că o facem pentru a ne relaxa sau pentru...

Partidul Democrat din Italia lansează un manifest pentru alegerile europene

Opoziția italiană încearcă din răsputeri să se impună într-un ciclu electoral în care partidele de dreapta aflate la putere în țară speră să obțină...
Ultima oră
Pe aceeași temă