Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Liviu Dragnea îi cere premierului Cioloș să prezinte un raport privind situația economică a țării, în Parlament

Șeful PSD, Liviu Dragnea, solicită premierului Dacian Cioloș să prezinte, în Parlament, un raport „privind situația economică reală a țării”. El enumeră o serie de măsuri „care îi îngrijorează pe cetățeni”, între care plafonarea indemnizațiilor pentru creșterea copilului, majorarea taxelor pentru cei cu activități independente prin schimbarea Codului Fiscal.

Share

Roxana Petre 0 comentarii

Actualizat: 08.09.2016 - 14:50

Șeful PSD, Liviu Dragnea, solicită premierului Dacian Cioloș să prezinte, în Parlament, un raport „privind situația economică reală a țării”. El enumeră o serie de măsuri „care îi îngrijorează pe cetățeni”, între care plafonarea indemnizațiilor pentru creșterea copilului, majorarea taxelor pentru cei cu activități independente prin schimbarea Codului Fiscal, informează Agerpres.

„Consider că este absolut necesar să avem o poziție clară din partea dumneavoastră cu privire la intențiile reale ale Guvernului, întrucât informațiile contradictorii care vin, în mod direct sau indirect, din partea membrilor executivului generează confuzie și îngrijorare în rândul investitorilor, salariaților și al tuturor celorlalți cetățeni", se arată în scrisoarea deschisă trimisă șefului Guvernului.

Liviu Dragnea susține că, în ultima perioadă, în spațiul public au apărut „mai multe semnale alarmante privind intenția Guvernului de a lua o serie de măsuri „dăunătoare”.

„Aș vrea să subliniez cât se poate de clar că mă opun categoric acestor măsuri, pe care le consider extrem de dăunătoare și contrare acțiunilor care ar trebui întreprinse pentru relansarea activității economice din România. Mai mult decât atât, există o întrebare chiar mai îngrijorătoare decât cele de mai sus: intenția Guvernului de a lua astfel de măsuri are cumva la bază o înrăutățire a indicatorilor economici în țara noastră? Din acest motiv, vă rog să prezentați de urgență în fața Camerelor reunite ale Parlamentului un raport privind situația economică reală a țării, inclusiv nivelul de colectare a taxelor, deficitul bugetar, deficitul de cont curent, deficitul comercial și creșterea economică estimată care stă la baza execuției bugetare", a pecizat președintele social-democrat.

Citește totul despre:

Comentarii