Liviu Dragnea amenință că va reclama România la CEDO pe motiv că a fost condamnat în dosarul Referendumului

Liviu Dragnea, preşedintele PSD, a declarat, duminică seară, la postul Antena 3, că va face plângere la CEDO împotriva României pe motiv că a fost condamnat în dosarul Referendumului, unde instanţa a dat decizie definitivă de închisoare cu suspendare.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 27.08.2017 - 21:42

Liviu Dragnea, preşedintele PSD, a declarat, duminică seară, la postul Antena 3, că va face plângere la CEDO împotriva României pe motiv că a fost condamnat în dosarul Referendumului, unde instanţa a dat decizie definitivă de închisoare cu suspendare.

Liviu Dragnea susține că este o "țintă", ca și fosta lui soție și ca șii fiul său.

”Merg la CEDO. Cel de sus hotărăşte, dar dacă te simţi total nevinovat, nu ai cum să nu speri că cineva până la urmă va sparge gheaţa” a declarat preşedintele PSD.

Dragnea a făcut referire şi la familia sa: ”Pe fosta soţie o târăşte în proces, fiul meu, am înţeles că şi pe el vor să îl ia ţintă”.

Liviu Dragnea a comentat şi dosarul Tel Dum, susţinând că din 2004 unii caută o legătură a sa cu această firmă, în timp ce alte indicii sunt căutate la persoane pe care nu le cunoaşte.

”Din primăvara lui 2016, când oameni din diverse locuri din ţară transmiteau unor cunoştinte comune că au fost chemaţi să spună dacă mă cunosc. Eu nu am rezervă că sunt ţintă. Poate nu vom mai avea asemenea atitudini, sper cât mai curând. Vorbeam cum e abordată relaţia de control a firmelor româneşti. Merg peste ei, percheziţii, dosare, se dau informaţiile în presă şi sunt multe exemple. Băncile îşi retrag creditele, firma se apropie de insolvenţă, firma care producea pentru stat nu mai produce. Firme româneşti. Nu spun că trebuie controlate şi cele străine, dar trebuie altă abordare”,a mai spus Liviu Dragnea.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...