Jucării de contrabandă, de peste un milion de lei, confiscate în Portul Constanța

Un container plin cu jucării a fost confiscat, în Portul Constanța, de polițiștii de frontieră din cadru Gărzii de Coastă.

Share

Cristian Hagi 0 comentarii

Actualizat: 29.08.2017 - 14:10

Un container plin cu jucării a fost confiscat, în Portul Constanța, de polițiștii de frontieră din cadru Gărzii de Coastă.

Aceștia au efectuat, ieri, un control, în baza analizei de risc, la un container sosit din China. Containerul avea ca destinație o societate comercială cu sediul în București, administrată de un cetățean român în vârstă de 57 de ani

„În urma controlului au fost descoperite 19.212 jocuri pentru construcţie din plastic, ce purtau însemnele unei mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute. Bunurile, în valoare de 1.296.810 lei dacă ar fi fost originale, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor de către lucrătorii vamali, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate”, a declarat purtătorul de cuvânt al Gărzii de Coastă, Alexandru Ion.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...