Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Istoricul Radu Varia, decorat de Traian Băsescu

Preşedintele Traian Băsescu i-a conferit Ordinul Meritul Cultural în grad de comandor, categia F, "Promovarea Culturii", criticului şi istoroicului de artă Radu Varia, informează

Share

Cristian Lapa 0 comentarii

01.02.2011 - 19:31

Preşedintele Traian Băsescu i-a conferit Ordinul Meritul Cultural în grad de comandor, categia F, "Promovarea Culturii", criticului şi istoroicului de artă Radu Varia, informează Mediafax.

Distincţia a fost acordată la propunerea ministrului Culturii, pentru contribuţia personală a lui Radu Varia la îmbogăţirea patrimoniului cultural românesc şi universal.

Radu Constantin Varia este doctor în Istoria Artei şi Civilizaţiei al Universităţii din Paris şi specialist în Brancuşi. A fost prieten cu Salvador Dali şi a colaborat la crearea Muzeului Dali din Figueras, inaugurat in 1974.

Decretul, semnat pe 27 ianuarie, a fost publicat, marţi, în Monitorul Oficial.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...