IPS Teodosie rămâne sub control judiciar, după ce Curtea de Apel Constanța a respins solicitarea acestuia de a ridica măsura

Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, va fi judecat, în continuare, sub control judiciar, după ce Curtea de Apel Constanţa a respins, marţi, solicitarea acestuia de a ridica măsura. Decizia instanţei nu este definitivă.

Share

Iulia Iancu 0 comentarii

Actualizat: 18.07.2017 - 12:57

Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, va fi judecat, în continuare, sub control judiciar, după ce Curtea de Apel Constanţa a respins, marţi, solicitarea acestuia de a ridica măsura. Decizia instanţei nu este definitivă, potrivit Mediafax.

Arhiepiscopul Tomisului este judecat, alături de alte persoane, pentru folosirea sau prezentarea cu rea-credinţă de documente ori declaraţii false, inexacte sau incomplete, dacă fapta are ca rezultat obţinerea pe nedrept de fonduri europene, în formă continuată. În prezent dosarul se află în procedură de cameră preliminară la Curtea de Apel Constanţa, iar faţă de ÎPS Teodosie este în vigoare măsura controlului judiciar.

Citește totul despre:

Comentarii