10.7 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăSpecialIncident la Brăila. O mașină a intrat într-un grup de nuntași, în...

Incident la Brăila. O mașină a intrat într-un grup de nuntași, în fața unei biserici. Șoferul este căutat de poliție

Două persoane au ajuns, duminică seara, la Spitalul din Brăila, după ce o mașină a intrat într-un grup de nuntași care se afla pe trotuar, în fața unei biserici. Șoferul a fugit de la locul accidentului, informează Mediafax.

Două persoane, o femeie de 29 de ani şi un bărbat de 35 de ani, au fost rănite. Martorii spun că maşina avea viteză şi, cel mai probabil, şoferul a pierdut controlul volanului.

„Din primele informaţii, o maşină de culoare roşie a intrat pe trotuar şi a lovit două persoane. S-a întâmplat pe Calea Călăraşilor, la Biserica Greacă. Victimele au avut leziuni în special la nivelul picioarelor. Au fost luate de două salvări şi transportate la spital”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Brăila, Ştefan Stoian.

Medicii de la Spitalul din Brăila spun că este posibil ca ca victimele accidentului rutier să aibă nevoie de intervenţii chirurgicale.

Totodată, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Brăila, Anghel Tabarac, a precizat că şoferul a fugit de la locul accidentului, astfel că poliția îl caută prin oraș.

„Maşina a intrat pe trotuar într-un grup de nuntaşi. Se fac verificări în vederea localizării şoferului. Ştim cine este proprietarul maşinii şi încercăm să aflăm cine a condus maşina. Acţiunea este în desfăşurare. Şoferul a părăsit locul accidentului. Pe numele lui s-a deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului”, a spus Anghel Tabarac, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Brăila.

Cele mai citite

Amânare în procesul lui Vlad Pascu. Judecătoarea a formulat cerere de abţinere. Inspecția Judiciară cerea suspendarea judecătoarei

Procesul în care este judecat Vlad Pascu, acuzat că a omorât doi tineri cu mașina, a fost amânat pentru data de 9 mai 2024. Noul...

Comisia Europeană a simplificat regulile în vamă pentru mărfurile de import, analiză Ey

Prețul efectiv plătit sau de plătit pentru mărfurile de import (valoarea de tranzacție) este unul din elementele de taxare care poate genera probleme complexe...

Robert Negoiță, gata să îl înlocuiască pe Cătălin Cîrstoiu în cursa pentru Primăria Capitalei: „Eu nu mai refuz”

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, spune că va accepta să fie candidatul la Primăria Capitalei din partea coaliţiei PSD-PNL în cazul în care medicul...
Ultima oră
Pe aceeași temă