Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Încep înscrierile pentru cursurile de calificare și recalificare a personalului angajat

Analiza specialistilor arata ca, in ultimii ani, piata muncii se afla intr-o continua transformare, fiind nevoie sa dobandesti tot mai multe si variate competente

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 04.05.2015 - 19:01

Analiza specialistilor arata ca, in ultimii ani, piata muncii se afla intr-o continua transformare, fiind nevoie sa dobandesti tot mai multe si variate competente indiferent daca urmaresti sa iti consolidezi pozitia intr-o companie, sa promovezi sau in cazul in care te afli in cautarea unui loc de munca. Plecand de la aceste premise, compania Tehno Art Solution organizeaza incepand cu data de 18 mai 2015, cursuri de calificare si de reconversie a personalului angajat. Profesionalismul echipei reiese din faptul ca 98% dintre participanti primesc la finalul cursurilor documente care atesta ca sunt calificate din punct de vedere profesional in respectivul domeniu de activitate, iar 96% dintre ei isi gasesc rapid un loc de munca.

Cursurile de calificare, specializare si perfectionare organizate acopera domenii vaste precum alimentatia publica, agricultura, ecologie, constructii, comert, IT, industrie, vanzari sau turism. Ghidul complet al cursurilor organizate de catre Tehno Art Solution poate fi consultat pe pagina de Internet: http://tehnosolution.ro/cursuri/ . Important de retinut este ca, la cerere, se poate organiza orice curs – din cele cateva sute acoperite de catre specialistii companiei – daca exista minim 10 persoane doritoare.

Pe parcursul pregatirii sale, cursantul trece prin mai multe etape fiind ghidat in tainele meseriei in care vrea sa se perfectioneze de persoane calificate, profesori din sistemul de invatamant si formatori de specialitate. Conditiile pentru participarea la curs sunt implinirea varstei de 16 ani si invatamantul obligatoriu de zece clase absolvit. Unul dintre atuurile companiei o reprezinta flexibilitatea, cursurile putandu-se desfasura online, la sediul beneficiarului sau in toate orasele din tara, dar si la sediul companiei Tehno Art Solution.

Partea teoretica este predata de profesori si formatori profesionisti in domeniul lor de activitate, iar procesul de invatare este bazat pe interactivitate, aplicatii si exercitii. Activitatea de practica se desfasoara tot sub indrumarea specialistilor la sediul firmelor partenere.

Din aceasta colaborare, exista sansa de a fi angajat chiar de firma in cadrul careia se face practica.

In urma absolvirii cursurilor de calificare sau recalificare, participantii primesc certificate de calificare recunoscute la nivel national si in statele membre ale Uniunii Europene sau certificate de absolvire daca urmeaza cursurile online. Dupa absolvire, cursantii primesc gratuit un ghid de cariera si sunt recomandati celor peste 200 de firme partenere ale Tehno Art Solution in vederea angajarii. Pana in acest moment, peste 7.500 de persoane au urmat cursurile de calificare organizate de Tehno Art Solution.

Oferta este atractiva, operand-se o reducere de 5% pentru companiile care trimit la cursurile de perfectionare intre 3 si 6 angajati, o reducere de 10% pentru firmele care trimit la cursuri intre 6 si 10 angajati. Pentru fiecare persoana inscrisa la un al doilea curs, se opereaza o reducere de 15%. Un bonus de 100 de lei se ofera celui care aduce un nou cursant.

Cursurile de calificare si recalificare a personalului angajat sunt autorizate de Autoritatea Nationala pentru Calificari  si avizate de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei. Pretul unui curs variaza intre 550 si 1350 lei, in functie de tipul si complexitatea lui, si dureaza intre o luna si cinci luni. Plata se poate face si in rate.

Inscrierile pentru cursuri se pot face online completand un formular pe care il puteti gasi pe pagina de Internet a companiei: http://tehnosolution.ro/contact. Pentru mai multe informatii puteti scrie la [email protected] sau suna la 0761.102.433 sau 0726.478.408. De asemenea, inscrierile se pot face la sediul firmei din Bucuresti, strada Calea Vitan 135.

Diploma acreditata pe care o veti primi va garanteaza un acces mai usor la un nou loc de munca, un salariu mai mare si posibilitatea de a lucra in strainatate. Daca sunteti deja angajat veti deveni mai valoros pentru angajator prin actualizarea cunostintelor si imbunatatirea competentelor profesionale”, ne-a precizat managerul Tehno Art Solution, Cristian Brumar.

 

Citește totul despre:

Comentarii

loading...