Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Ilie Năstase n-a fost lăsat la tribuna oficială la parada de Ziua Națională

Incident şocant cu marele Ilie Năstase în prim plan. Fostul mare jucător de tenis a fost dat afară de jandarmi din zona oficială de la parada militară de la Arcul de Triumf. Năstase a acuzat SRI și SPP că nu l-au lăsat să participe la ceremonia în zona oficială de lângă Arcul de Triumf în care, spune fostul sportiv, merge de peste 8 ani și niciodată cu invitație.

Share

Iulian Budușan 0 comentarii

Actualizat: 01.12.2017 - 17:54

Incident şocant cu marele Ilie Năstase în prim plan. Fostul mare jucător de tenis a fost dat afară de jandarmi din zona oficială de la parada militară de la Arcul de Triumf. Năstase a acuzat SRI și SPP că nu l-au lăsat să participe la ceremonia în zona oficială de lângă Arcul de Triumf în care, spune fostul sportiv, merge de peste 8 ani și niciodată cu invitație.

"Ca în fiecare an mă duc cu fetița mea care acum împlinește 11 ani, mă duc pe acolo, nu m-a invitat nimeni și nici nu vreau, mă duc îmbracat ca general și mă lasă să intru, anul ăsta nu m-au lăsat, nu eram pe listă. Nu mă duc la tribuna oficială pentru că nu îmi place acolo, am vrut să stau într-un colț cu jurnaliștii", a afirma Ilie Năstase, conform B1TV.

ostul sportiv s-a declar jignit de acest comportament al autorităților care nici nu îl lasă să stea în zona oficială și nici nu îl invita. Acesta a spus că nici Ion Țiriac nu a fost invitat în ciuda performanțelor pe care cei doi le-au obținut în tenis. "Dacă nu sunt binevenit în țara asta e ok și asta, am mai îmbătrânit și sunt cei tineri care vin din urmă", a precizat Ilie Năstase. Cât despre comportamentul celor care nu i-au permis accesul, Ilie Năstase a afirmat că au vorbit frumos, el fiind cel care s-a enervat și i-a înjurat.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...