Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Hossu: Cele cinci confederaţii vor pune la punct un calendar comun al protestelor

Cele cinci confederaţii sindicale vor pune la punct un calendar comun al protestelor, a anunţat, luni, Bogdan Hossu, preşedintele Cartel Alfa, citat de Agerpres. ...

Share

Rl online 0 comentarii

04.10.2010 - 10:14
Cele cinci confederaţii sindicale vor pune la punct un calendar comun al protestelor, a anunţat, luni, Bogdan Hossu, preşedintele Cartel Alfa, citat de Agerpres.

 

"Cele cinci mari confederaţii vor pune la punct un calendar comun al protestelor. Şi protestele de marţi sunt în calendarul acţiunilor în cascadă pus la punct de sindicate", a spus Hossu.

Acesta a precizat că mitingul comun anunţat de confederaţii pentru data de 7 octombrie va fi, cel mai probabil, amânat.

"Mitingul din 7 octombrie va fi amânat dacă celelalte confederaţii vor cere o reeşalonare a protestelor pentru ca în forurile lor să se poată consulta cu reprezentanţii. Vrem ca la acţiunea comună să avem un protest de genul cel din mai unde să participe 60.000 de protestanţi şi sperăm ca şi cetăţenii Bucureştiului să fie alături de noi", a spus preşedintele Cartel Alfa.

Citește totul despre:

Comentarii