Handbalistul Marian Cozma a murit injunghiat

Handbalistul roman Marian Cozma a fost injunghiat mortal, sambata seara, intr-un club din Ungaria, unde pivotul se afla pentru a sarbatori nasterea unui copil al unui coechipier de la echipa maghiara Vezsprem, a declarat, duminica, pentru NewsIn, ...

Share

Rl online 0 comentarii

08.02.2009 - 00:00
Handbalistul roman Marian Cozma a fost injunghiat mortal, sambata seara, intr-un club din Ungaria, unde pivotul se afla pentru a sarbatori nasterea unui copil al unui coechipier de la echipa maghiara Vezsprem, a declarat, duminica, pentru NewsIn, presedintele FRH, Cristian Gatu.

"Am fost sunat de cineva si mi s-a spus ca a murit. Acum am vorbit si cu tatal lui Marian, si el pleaca astazi spre Budapesta. Nu pot sa spun nimic, sunt coplesit de tristete", a afirmat Cristian Gatu.

Din cele povestite de martorii aflati in local in momentul producerii incidentului, Marian Cozma si coechipierii sai sarbatoareau la o masa, iar la o alta era un alt grup. La un moment dat, intre cele doua grupuri, s-a iscat un scandal in urma caruia jucatorul iberic Carlos Perez a fost ranit, iar Marian Cozma a decedat. Politia din Ungaria a demarat o ancheta pentru a elucida imprejurimile in care s-a produs evenimentul.

Marian Cozma ar fi implinit 27 de ani la 8 septembrie. Era cunoscut in lumea handbalului sub numele de "Pasarila", datorita inaltimii sale impresionante, 2,10 m. Pivotul a participat si la Campionatul Mondial din Croatia, de la inceputul acestui an, dar la finalul competitiei a anuntat ca nu va mai evolua pentru echipa nationala.

Citește totul despre:

Comentarii