Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

FOTO VIDEO Goțiu va depune o plângere penală, după ce Mirel Palada l-a lovit, în timpul unei emisiuni TV: Își desfășoară activitatea politică cu pumnul

Senatorul USR Mihai Goțiu a mers, joi dimineața, la Institutul de Medicină Legală, pentru a primi un certificat medical, după ce noaptea trecută parlamentarul s-a prezentat la spital. În cursul zilei de joi, el va depune o plângere la poliţie pe numele lui Mirel Palada, după ce acesta l-a lovit în timpul pauza din timpul unei emisiuni de pe postul B1 TV.

Share

Roxana Petre 0 comentarii

14.09.2017 - 21:30

UPDATE 21,30: Sabin Orcan, directorul editorial al ziarului România Liberă, a explicat joi seară, la B1 Tv, că nimic din ce a spus senatorul Goțiu în emisiunea de televiziune nu a fost un atac la adresa lui Mirel Palada și, oricum, nu justifica o agresiune fizică.

UPDATE 17.55: Dan Barna: Firma lui Mirel Palada ar fi primit de la Primăria Capitalei un contract de 108.000 de lei. Ce răspunde Municipalitatea


UPDATE 17,40: Președintele Federației române de Aikido și al Confederației europene de Aikido, Dan Corneliu Ionescu, a criticat comportamentul lui Mirel Palada, care l-a agresat fizic, miercuri seară, pe Mihai Goțiu.


16.55: Sabin Orcan, despre agresiunea lui Palada: Cine încearcă să-i pună la punct pe pesediști riscă să primească o găleată de lături

16.40: Victor Ponta afirmă că nu există nicio scuză pentru gestul lui Mirel Palada, care l-a agresat pe Mihai Goțiu, iar din acest motiv Palada ar trebui să suporte consecinţele.


15.55: Dan Barna: Firma lui Mirel Palada ar fi primit de la Primăria Capitalei un contract de 108.000 de lei

15.45: USR a creat un banner manifest împotriva "politicii pumnului în gură", în semn de solidaritate cu Mihai Goţiu, bătut de sociologul Mirel Palada. 

 

UPDATE 14.20: Fostul preşedinte al României, Traian Băsescu, a declarat, pe Facebook, că nu va mai participa la nicio emisiune în care este invitat şi Mirel Palada, catalogându-l drept „un individ cu comportament de derbedeu ordinar”, după ce acesta l-a agresat fizic pe senatorul USR Mihai Goţiu, în pauza de publicitate a unei emisiuni difuzate de postul B1Tv.

UPDATE 14.15: Deputatul Mihai Goțiu a precizat, într-o conferință de presă, că „nu îl intimidează și nu îl oprește” incidentul din platoul B1 TV.

„Am intrat în politică să schimbăm un asemenea comportament”, a mai spus el. Astfel, el a enumerat o serie de abuzuri comise de politicieni.

 

13.55: Deputatul USR Adrian-Claudiu Prisnel a cerut parlamentarilor să se solidarizeze cu Mihai Goțiu, ca „gest de respingere a violenței în politică”.

„Consider că atitudinea a celor de la Antena 3 care s-au amuzat pe seama lui Mihai Goțiu este o încercare revoltătoare de a minimaliza agresiunea și de o face acceptabilă pentru societate. Nu este acceptabilă. De la câștigarea puterii, PSD a recurs de mai multe ori la violență împotriva noastră, a celor de la USR. Colegii mei din Consiliul general suportă ședință de ședință agresiuni fizice și verbale, din partea oamenilor Gabrielei Firea.

Ieri am trăit și eu un astfel de episod în Comisia pentru Agricultură a Camerei Deputaților, unde deputatul PSD Nicu Niță a sărit la bătaie împotriva colegului meu Laurențiu Dincă. Liviu Dragnea și-a asmuțit bătăușii pe noi pentru că urăște USR, singurul partid care-i contestă, cu adevărat, agresiunea împotriva justiției și a democrației. Nu ne inimidează cu bătaia sau cu amenințările. Violența puterii asupra opoziției arată și încotro îndreaptă PSD România, spre stalinism”,  a scris el, pe Facebook.

Totodată, senatorul USR Vlad Alexandrescu a reacționat. precizând că a revenit „violența de sorginte fesenistă”

„Azi, violența politică de sorginte fesenistă a revenit în România prin agresiuni fizice și verbale împotriva parlamentarilor USR. Senatorul USR Mihai Gotiu a fost lovit azi de Mirel Palada, fost purtător de cuvânt al guvernului Ponta, în platoul unui post de televiziune, suferind vătămări corporale în urma acestei agresiuni.

Tot azi, în ședința unei comisii parlamentare, deputatul USR Adrian Claudiu Prisnel a fost întrerupt de Nicu Niță, deputat PSD de Brăila, cu remarca „Eu v-aș omorî pe voi”. Îi cer lui Liviu Dragnea și ortacilor lui politici să-și aducă la ordine mardeiașii. Intimidarea fizică și verbală nu funcționează cu USR.

Aceste manifestări de huliganism politic nu fac altceva decât să ne sporească hotărârea de a face o opoziție fără compromisuri față de guvernarea abuzivă, iresponsabilă și incompetentă a PSD”, a scris el pe Facebook.

 

12.50: Vicepreşedintele Senatului Mihai Goţiu a explicat, pentru România Liberă, ce s-a întâmplat în culisele emisiunii moderată de Nadia Ciurlin. CITEŞTE MAI MULTE AICI.

"M-a lovit cu pumnul în gură, iar cei din studio, de la camere, de la pază, au intervenit, l-au scos, l-au dus din zonă, l-au scos din studio", a afirmat Goțiu.

UPDATE 12.30: Contactată de jurnaliştii RL, Nadia Ciurlin a confirmat incidentul petrecut, miercuri seară, în sediul B1 TV, unde, parlamentarul Mihai Goţiu a fost bătut de sociologul Mirel Palada.

„Am asistat la o scenă pe care nu credeam că o pot trăi într-un platou de televiziune. Pe pauza de publicitate, Mirel Palada s-a năpustit cu pumnii asupra lui Mihai Goțiu, pe motiv că i-a zis în emisiune că e o dovadă de nesimțire să întrerupi un interlocutor. Dezavuzez total un asemenea comportament și observ că agresivitatea verbală și chiar fizică, iată, începe să fie la ordinea zilei printre politicieni în emisiuni, vezi cazul Nicolicea. Îmi pare rău pentru Mihai Goțiu, iar pe Mirel Palada nu iî veți mai vedea vreodată în emisiunea mea”, a declarat Nadia Ciurlin.

UPDATE 12.00: Bogdan Diaconu l-a felicitat pe Mirel Palada pentru că l-a lovit pe Goțiu: Așa merită toți trădătorii care apără interesele lui Soroș

10.15: Senatorul Mihai Goțiu a declarat, la IML, că urmează să depună plângerea penală: „Să văd care este și secția de poliție competentă. Săptămâna viitoare se va elibera certificatul medico-legal. Justiția trebuie să își urmeze cursul. Este un caz foarte mediatizat”, a spus senatorul USR.

„Leziuni la buză și la picior, nu e ceva grav, dar fac dovada agresiunii. Eram în pauza de publicitate, după ce în prima parte am avut discuții contradictorii. Dl. Palada intervenea constant ce aveam de spus, după ce l-am atenționat de trei-patru ori am spus că unul dintre faptul pentru care am intrat în politică este să nu se mai găsească asemenea politicieni nesimțiți. În pauză a spus ceva de genul că după emisiune o să văd eu. S-a ridicat, m-a lovit cu pumnul în gură, cei din studio au intervenit, l-au scos din studio. Nu am ce vorbi cu domnia sa. El are niște explicații de dat cetățenilor români”, a spus Mihai Goțiu. „Ce să spun? Își desfășoară activitatea politică cu pumnul”.Senatorul USR Mihai Goțiu a mers, joi dimineața, la Institutul de Medicină Legală, pentru a primi un certificat medical, după ce noaptea trecută parlamentarul s-a prezentat la spital. În cursul zilei de joi, el va depune o plângere la poliţie pe numele lui Mirel Palada, după ce acesta l-a lovit în timpul pauza din timpul unei emisiuni de pe postul B1 TV, informează Mediafax.

Nu mie ar trebui să îmi ceară scuze, ar trebui să ceară scuze tuturor cetăţenilor români, pentru că comportamentul lui cred că este ofensator nu atât la adresa mea, cât la adresa românilor. A fost purtător de cuvânt al Guvernului, a muncit pe bani publici şi nu cred că aşa reprezintă şi acesta este comportamentul cuiva care îi reprezintă pe români într-o funcţie publică”, a declarat senatorul USR Mihai Goţiu, pentru Mediafax.Miercuri seara, Mihai Goţiu a fost lovit de Mirel Palada în studioul unei televiziului, în timpul pauzei publicitare. Și jurnalista Nadia Ciurlin a reacționat, pe Facebook.

„Astăzi am asistat la o scenă pe care nu credeam că o pot trăi într-un platou de televiziune. Pe pauza de publicitate, Mirel Palada s-a năpustit cu pumnii asupra lui Mihai Goțiu, pe motiv că i-a zis în emisiune că e o dovadă de nesimțire să întrerupi un interlocutor. Dezavuzez total un asemenea comportament și observ că agresivitatea verbală și chiar fizică, iată, începe să fie l ordinea zilei printre politicieni în emisiuni, vezi cazul Nicolicea. Îmi pare rău pentru Mihai Goțiu, iar pe Mirel Palada nu iî veți mai vedea vreodată în emisiunea mea”, a scris Nadia Ciurlin, pe pagina personală de Facebook.


Mirel Palada nu a putut fi contactat de RL.

 

Citește totul despre:

Comentarii