Ghiță scapă din nou! Tribunalul Prahova amână pentru a ȘAPTEA oară judecarea cererii de arestare pe numele fostului deputat fugar

Judecătorii Tribunalului Prahova au amânat, miercuri, pentru a șaptea oară judecarea cererii de arestare preventivă făcută de procurorii anticorupție, pe numele fostului deputat fugar Sebastian Ghiță. Motivul ar fi că judecătorul din Serbia e în vacanță.

Share

Avram Eliza 0 comentarii

Actualizat: 09.08.2017 - 13:27

Judecătorii Tribunalului Prahova au amânat, miercuri, pentru a șaptea oară judecarea cererii de arestare preventivă făcută de procurorii anticorupție, pe numele fostului deputat fugar Sebastian Ghiță. Motivul ar fi că judecătorul din Serbia e în vacanță, scrie Mediafax

Judecarea cererii DNA de arestare pentru Sebastian Ghiță, în dosarul HIDRO-Prahova, în care este acuzat de sprijinirea unui grup infracțional organizat, a fost amânată din nou, audierea prin videoconferinţă nefiind posibilă, întrucât judecătorul din Serbia este în concediu de odihnă, a declarat purtătoarea de cuvânt a Tribunalului Prahova, Alina Anton, pentru Mediafax. 


Citește și opinia lui Silviu Sergiu: Cum a căzut Statul de drept la pace cu infractorul Ghiță

Noul termen de judecată a fost stabilit pentru 19 septembrie, la ora 11.00, când Ghiță ar urma să fie audiat. 

Aceasta este cea de-a şaptea amânare în acest caz.

Cererea de arestare preventivă a fost făcută în dosarul denumit “HIDRO-Prahova”, în care Iulian Herţanu, cumnatul premierului Victor Ponta, este cercetat, alături de alţii, pentru că ar fi deturnat banii primiţi pe un contract de extindere a canalizării oraşului Comarnic-Prahova, în valoare de 10 milioane de euro.

Anchetatorii susţin că Sebastian Ghiţă, alături de alţii, a sprijinit grupul infracţional din care făcea parte Iulian Herţanu în accesarea şi primirea fondurilor europene.


Citește totul despre:

Comentarii

loading...