George Maior: Am avut o discuție la sediul SRI cu Elena Udrea despre fotografiile din Paris

Fostul șef al SRI, George Maior, a declarat pentru Pro Tv că a avertizat-o pe Elena Udrea în legătură fotografiile de la Paris în care apare împreuna cu fosta șefă DIICOT, Alina Bica.

Share

Petre Badica 0 comentarii

Actualizat: 10.05.2015 - 22:38

Fostul șef al SRI, George Maior, a declarat pentru Pro Tv că a avertizat-o pe  Elena Udrea în legătură fotografiile de la Paris în care apare împreuna cu fosta șefă DIICOT, Alina Bica.

Maior a subliniat că discuția pe care a avut-o cu Elena Udrea înainte de apariția în presă a imaginilor nu a fost una de avertizare, ci mai degrabă una de comunicare în contextul campaniei prezidențiale.

„Da, am avut o discuție cu domnia sa, și aceste lucruri au fost clarificate. Nu era vorba de avertizare, era vorba în contextul unei campanii prezidențiale. Eu cred că este importantă comunicarea. Am avut o discuție la sediul SRI. Pot să discut cu oricine și este normal să fac acest lucru dacă eu consider că există un interes al serviciului în aceasta perspectivă”, a transmis George Maior.

Fostul șef SRI a refuzat să comteze care anume era interesul de serviciu în această situație și a spus doar că ”întotdeauna exista un interes al serviciului".

Elena Udrea a fost fotografiată în ce se afla la cumpărături cu Alina Bica şi cu Ana Maria Topoloceanu, fosta şefă a Companiei Naţionale de Investiţii, în Paris. Imaginile au apărut în presă după ce Udrea a acuzat implicarea serviciilor de informaţii în campania sa prezidențială.

În luna februarie a acestui an, fosta ministră a Turismului a transmis faptul că George Maior i-a spus de existența acestor fotografii.

Elena Udrea este cercetată în arest la domiciliu în dosarul ”Gala Bute” pentru luare de mita și abuz în serviciu. 

Citește totul despre:

Comentarii