6.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialGabriela Firea și-a anunțat candidatura. Vrea cât mai multe femei la vârful...

Gabriela Firea și-a anunțat candidatura. Vrea cât mai multe femei la vârful PSD

Purtătorul de cuvânt al PSD, Gabriela Firea, a spus că va candida pentru un nou post de vicepreședinte în cadrul partidului. Fosta prezentatoare tv speră ca la următorul Birou Permanent Naţional al PSD să fie reprezentate cât mai multe femei.

“Voi candida la un post de vicepreşedinte, atât eu, cât şi alte colege ale mele. Sperăm să avem un loc şi noi, doamnele, în următorul BPN. Nu doar un loc, poate chiar mai multe. Cele care am fost până acum cred că am adus plusvaloare în Biroul Permanent Naţional, nu cred că ne-am făcut colegii de râs”, a declarat Firea, prezentă la sediul PSD pentru a vota liderul formațiunii, conform Mediafax.

Cu privire la scrutinul intern din partid, vicepreşedintele PSD a spus că este o bună ocazie pentru ca filialele să-şi testeze capacitatea organizatorică în vederea următoarelor alegeri naţionale. “Este un bun prilej pentru fiecare organizaţie judeţeană de a-şi dinamiza activitatea. (…) Cred că este un bun prilej ca toţi să ne pregătim pentru alegerile locale. Este şi un test”, a spus Firea.

Potrivit unor surse social-democrate, viitorul BPN al PSD va avea un minimum de patru femei în funcţii de conducere, ca vicepreşedinţi.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă