Fratele lui Ionuţ Anghel: "Un câine l-a apucat de o mână, altul de cealaltă". Acuzaţiile la adresa bunicii, infirmate de martori

Fratele lui Ionuţ Anghel, copilul omorât de câini în Capitală, în septembrie, le-a spus procurorilor că, în ziua incidentului, se juca împreună cu fratele său de-a v-aţi ascunselea cu bunica, ...

Share

Rl online 0 comentarii

23.11.2013 - 19:25

Fratele lui Ionuţ Anghel, copilul omorât de câini în Capitală, în septembrie, le-a spus procurorilor că, în ziua incidentului, se juca împreună cu fratele său de-a v-aţi ascunselea cu bunica, informează B1.

Citeşte şi: Fratele lui Ionuţ Anghel, copilul ucis de maidanezi, audiat de procurori

"A venit un câine, după care au mai apărut trei. Unul l-a apucat de o mână, altul de cealaltă mănâ, iar al treilea, de picior. Asta am văzut", acestea au fost declaraţiile cutremurătoare povestite de Andrei, fratele lui Ionuţ Anghel , copilul sfâşiat de maidanezi.

După câteva ore de audieri, anchetatorii au ajuns la concluzia că de fapt copiii se ascundeau de bunica lor, mai exact, aceştia se jucau de-a v-aţi ascunselea. Astfel, copiii au ajuns, fără să-şi dea seama, pe terenul de lângă parc, acolo unde s-a produs tragedia.

Pe de altă parte, şi Liliana Murgu, martora în acest caz a fost audiată de Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei. Aceasta, conform jurnaliştilor de la ziarul ring, a infirmat, în faţa anchetatorilor, că ar fi văzut-o personal pe bunica lui Ionuţ bând bere sau fumând.

Deşi iniţial în presă au apărut informaţii conform cărora bunica lui Ionuţ bea bere, acum aceste informaţii au fost dezminţite.

"Martora susţine că nu a declarat niciodată că ea personal ar fi văzut-o pe bunică. Şi nu declară numai că n-ar fi văzut-o bând bere şi fumând, ci declară că nu a văzut-o deloc şi că a văzut cine este bunica de la televizor. Martora a spus că ar fi auzit din acel grup de oameni agitaţi pe cineva zicând că ar fi văzut-o pe pe bunică bând bere şi fumând, dar nu poate să identifice persoana sau să o descrie. Deci, la ora actuală, nu există niciun martor care să confirme acest lucru", potrivit anchetatorilor.

Citeşte şi: Părinţii lui Ionuţ Anghel, audiaţi la PICCJ în dosarul decesului fiului lor

Ionuţ Anghel, în vârstă de patru ani, a murit pe 2 septembrie ucis de maidanezi, unii adoptaţi şi apoi lăsaţi în libertate de un ONG de iubitori de câini, pe un teren din vecinătatea Parcului Tei. Copilul a ajuns pe terenul respectiv din cauză că parcul nu era despărţit cu gard de terenul respectiv.

Decesul a fost cauzat de hemoragia externă, pe corpul copilului fiind găsite sute de plăgi, declara în 3 septembrie medicul care a făcut autopsia, Abdo Salem, de la Institutul Naţional de Medicină Legală (INML). 

Citește totul despre:

Comentarii