FOTO Luju: Procurorul Mircea Negulescu i-ar fi scris Andreei Cosma mesaje de iubire în care își cerea scuze că i-a trimis tatăl în judecată

O serie de mesaje pe care procurorul Mircea Negulescu le-ar fi trimis deputatei Andreea Cosma au fost publicate, miercuri, pe site-ul Lumea Justiției.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

13.09.2017 - 23:59

O serie de mesaje pe care procurorul Mircea Negulescu le-ar fi trimis deputatei Andreea Cosma au fost publicate, miercuri, pe site-ul Lumea Justiției.

Mesajele par a fi fost transmise prin Internet. Mircea Negulescu a recunoscut, cu o zi înainte de publicarea lor, că a avut o corespondență privată cu Andreea Cosma, în perioada în care aceasta era notar în județul Prahova, înainte să devină parlamentar.


Citește și: Procurorul Negulescu despre deputata Andreea Cosma: Am avut discuţii particulare pe whatsapp


Mesajele par a sugera o tentativă de apropiere a lui Negulescu de Andreea Cosma, tentativă pe care actuala deputată pare s-o fi respins. În mesaje se fac referiri și la Mircea Cosma, tatăl Andreei Cosma, fostul președinte al Consiliului Județean Prahova.


Inspecția Judiciară a stabilit că procurorul Mircea Negulescu, suspendat din funcție, ar fi dezvăluit date din dosare penale, ar fi făcut aprecieri defăimătoare la adresa procurorilor și ar fi dat indicaţii privind conţinutul unei plângeri, precum şi organul competent pentru soluţionare.

De asemenea, procurorul "ar fi manifestat preocupare pentru identificarea unui martor cu identitate protejată".

Acţiunea disciplinară se află, în prezent, la Secţia pentru procurori în materie disciplinară a Consiliului Superior al Magistraturii, care va decide cu privire la răspunderea magistratului în cauză.

Procurorul Mircea Negulescu a activat la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti şi la DNA Ploieşti, acesta demisionând din magistratură ca urmare a unor înregistrări difuzate de postul România TV în care se presupune că acesta ar fi discutat cu soţia unui inculpat căreia îi dezvăluie date şi amănunte din dosare penale.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...