Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

FOTO O fotografie din România a fost aleasă cea mai bună imagine din lume în 2011

O fotografie realizată de un român a fost desemnată de către fundaţia Wikimedia drept cea mai frumoasă fotografie din lume în 2011 a unui monument istoric. Fotografia realizată de fotograful Mihai Petre surprinde ...

Share

Alexandra Jeles 0 comentarii

14.12.2011 - 18:02

O fotografie realizată de un român a fost desemnată de către fundaţia Wikimedia drept cea mai frumoasă fotografie din lume în 2011 a unui monument istoric.

Fotografia realizată de fotograful Mihai Petre surprinde Mânăstirea Chiajna, situată lângă Bucureşti.

La concursul internaţional organizat de Fundaţia Wikimedia au participat fotografi din 18 ţări, care au înscris 169.150 de poze.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...