FOTO Au fost semnalate scurgeri de gaz dintr-un tren încărcat cu GPL, în Constanța. Pompierii au izolat zona, patru trenuri fiind afectate

Pompierii constănţeni au izolat, miercuri, zona gării din comuna Saligny, după ce au fost semnalate scurgeri de gaze la un tren staţionat, care are în componenţă 40 de vagoane pline cu GPL

Share

Iulia Iancu 0 comentarii

Actualizat: 11.10.2017 - 11:23

Pompierii constănţeni au izolat, miercuri, zona gării din comuna Saligny, după ce au fost semnalate scurgeri de gaze la un tren staţionat, care are în componenţă 40 de vagoane pline cu GPL, scrie Mediafax.

Pompierii militari din Cernavodă intervin, miercuri, în comuna Saligny, după ce a fost semnalată o scurgere de gaz la o garnitură aflată în gara din localitate.

Trenul are în componenţă 40 de vagoane pline cu gaz petrolier lichefiat, iar pompierii militari au fost solicitaţi să asigure măsurile de prevenire a incendiilor până când specialiştii remediază defecţiunea.

Problemele au fost semnalate doar la unul din cele 40 de vagoane, fiind pierderi de gaz de la vana de descărcare.

La faţa locului s-au deplasat două autospecialele de la Detaşamentul de pompieri Cernavodă - în total nouă subofiţeri, dar şi o ambulanta SMURD, cu trei subofiţeri. Pompierii militari au izolat zona şi aşteaptă ca echipa specializată a operatorului economic care deţine gazul sa remedieze defecţiunea.

Potrivit CFR Călători, patru trenuri sunt afectate.

”Începând cu ora 8.30, ISU interzice circulaţia trenurilor de pasageri între Cernavodă Pod şi Medgidia, ca urmare a unor scurgeri de gaz lichefiat (GPL) la un vagon de marfă în zona Saligny. Este afectată circulaţia următoarelor trenuri: IR 1581 Bucureşti – Constanţa, IR 1580 Constanţa – Bucureşti, IR 1822 Arad – Constanţa, R 8202 Constanţa – Buzău. CFR Călători va relua circulaţia imediat ce ISU va permite acest lucru”, arată sursa citată.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...