10.5 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialFOTO: Traian Băsescu explică de ce merge la România TV

FOTO: Traian Băsescu explică de ce merge la România TV

Fostul preşedinte Traian Băsescu le-a explicat prietenilor lui de pe Facebook de ce acceptă invitaţiile la emisiunile difuzate pe postul de televiziune România TV. Astfel, Băsescu a arătat că doreşte să atingă prin discursul său şi publicul ţintă al acestui post de televiziune. 

După ce anunţat pe Facebook că a acceptat invitaţia RTV de a participa la emsiunea Andreei Creţulescu, internauţii fie l-au condamnat pentru decizie şi ai cerut explicaţii, fie şi-au manifestat încrederea că fostul şef de stat ştie ce are de făcut. 

"Este o şansă să mă adresez şi altor români.Nu am suficienţi prieteni aşa că trebuie să-i cuceresc şi pe cei care pentru moment îmi sunt adversari" a fost unul dintre răspunsurile lui Traian Băsescu. 

Unui alt internaut, Băsescu i-a explicat că nu merge pentru calitatea postului TV şi pentru publicul lor ţintă.

 "Nu pentru ei mă duc ci pentru telespectatorii lor. Trebuiesc recuperaţi, atît cît este posibil", a scris Băsescu. 

Un internaut i-a cerut explicaţii preşedintelui şi i-a scris că telespectatorii RTV şi Antena3 nu îşi vor da voturile pentru partidul Mişcarea Populară.

"De ce mergeţi la toţi crizaţii care mai ieri vă înjurau ? Oricum din partea telespectatorilor RomâniaTV şi Antena3 nu cred să câştige MP voturi. Şi atunci merită efortul să mergeţi acolo unde câte nu s-au spus despre "Băsescu"?, a întrebat bărbatul. 

Răspunsul lui Traian Băsescu a venit rapid: "Şi atunci de ce să nu le spun şi eu ce am de spus telespectatorilor lor?". 

De când a decis să reintre în viaţa politică, fostul preşedinte Traian Băsescu a avut mai multe apariţii televizate la Unde TV, B1 TV şi RTV. 

 

Cele mai citite

Președintele COSR confirmă: „Șansele Simonei Halep de a primi un wild card la Jocurile Olimpice sunt importante”

Preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român (COSR), Mihai Covaliu, a declarat că şansele Simonei Halep de a primi un wild card la Jocurile Olimpice...

Nicușor a lansat cel mai mare fake-news de campanie

Nicușor Dan a rostogolit cea mai mare minciună din actuala campanie electorală. Presa neomarxistă s-a grăbit să preia anunțul echipei sale, potrivit căruia Agenția...

Accident rutier pe DN2-E85, în județul Buzău. Două femei au ajuns la spital

Două femei în vârstă de 32 de ani şi 39 de ani au fost transportate de urgenţă la spital vineri, în urma unui accident...
Ultima oră
Pe aceeași temă