FOTO: Solistul formației System of a Down îi felicită pe protestatarii români, pe pagina sa de Facebook

Artistul libanez-american Serj Tankian, considerat a fi unul dintre cei mai buni vocaliști din istoria muzicii heavy metal, pentru activitatea sa în formația System of a Down, i-a felicitat pe români, pe pagina sa de Facebook, pentru lupta împotriva „legilor nedrepte”.

Share

Roxana Petre 0 comentarii

Actualizat: 06.02.2017 - 15:58

Artistul libanez-american Serj Tankian, considerat a fi unul dintre cei mai buni vocaliști din istoria muzicii heavy metal, pentru activitatea sa în formația System of a Down, i-a felicitat pe români, pe pagina sa de Facebook, pentru lupta împotriva „legilor nedrepte”.

Serj Tankian a distribuit, pe pagina sa de Facebook, un text despre protestele din România, care apărea pe pagina AlJazeera, însoțit de mesajul: „Așa se câștigă luptele împotriva legilor nedrepte. Felicitări cetățenilor români”.

 În replică, numeroși români i-au răspuns și i-au explicat că bătălia nu a fost, încă, câștigată.

Postarea a fost apreciată de peste 20.000 de persoane, iar peste 4.300 de persoane au distribuit-o. Serj Tankian le-a răspuns românilor, printr-un comentariu și s-a declarat „inspirat” de inițiativa lor. 

„Vreau să vă mulțumesc pentru răspunsul incredibil primit din România. Știu că aveți multe de rezolvat și mai multe eforturi de depus. Vreau să vă spun că mă inspirați”, a scris el.

Aproximativ 600.000 de persoane au protestat, duminică, în București și în alte orașe din țară, în semn de nemulțumire față de modul în care Guvernul Grindeanu a procedat în adoptarea OUG privind modificarea Codului penal și de procedură penală. Dintre aceștia, aproximativ 300.000 au manifestat în Piața Victoriei.

 

Citește totul despre:

Comentarii