10.5 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialFOTO: Solistul formației System of a Down îi felicită pe protestatarii români,...

FOTO: Solistul formației System of a Down îi felicită pe protestatarii români, pe pagina sa de Facebook

Artistul libanez-american Serj Tankian, considerat a fi unul dintre cei mai buni vocaliști din istoria muzicii heavy metal, pentru activitatea sa în formația System of a Down, i-a felicitat pe români, pe pagina sa de Facebook, pentru lupta împotriva „legilor nedrepte”.

Serj Tankian a distribuit, pe pagina sa de Facebook, un text despre protestele din România, care apărea pe pagina AlJazeera, însoțit de mesajul: „Așa se câștigă luptele împotriva legilor nedrepte. Felicitări cetățenilor români”.

 În replică, numeroși români i-au răspuns și i-au explicat că bătălia nu a fost, încă, câștigată.

Postarea a fost apreciată de peste 20.000 de persoane, iar peste 4.300 de persoane au distribuit-o. Serj Tankian le-a răspuns românilor, printr-un comentariu și s-a declarat „inspirat” de inițiativa lor. 

„Vreau să vă mulțumesc pentru răspunsul incredibil primit din România. Știu că aveți multe de rezolvat și mai multe eforturi de depus. Vreau să vă spun că mă inspirați”, a scris el.

Aproximativ 600.000 de persoane au protestat, duminică, în București și în alte orașe din țară, în semn de nemulțumire față de modul în care Guvernul Grindeanu a procedat în adoptarea OUG privind modificarea Codului penal și de procedură penală. Dintre aceștia, aproximativ 300.000 au manifestat în Piața Victoriei.

 

Cele mai citite

Nicușor a lansat cel mai mare fake-news de campanie

Nicușor Dan a rostogolit cea mai mare minciună din actuala campanie electorală. Presa neomarxistă s-a grăbit să preia anunțul echipei sale, potrivit căruia Agenția...

Declarațiile lui Ştefan Târnovanu înaintea derby-ului cu Rapid

Ştefan Târnovanu, portarul liderului FCSB, spune că formaţia sa este favorită la câştigarea derby-ului de sâmbătă, cu Rapid, şi că este deja cu gândul...

Emma Răducanu, în sferturile de finală ale turneului de la Stuttgart

Britanica Emma Răducanu s-a calificat în sferturile de finală ale turneului WTA 500 de la Stuttgart, după ce a învins-o în două seturi, cu...
Ultima oră
Pe aceeași temă