Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

FOTO. Paginile pe care șefa DNA este acuzată că le-a plagiat în lucrarea ei de doctorat

Vă prezentăm imagini cu pasaje din lucrarea de doctorat a șefei DNA, Laurei Codruța Kovesi, și, alăturate, pasaje din cărți semnate de avocatul Gheorghiță Mateuț, col. (r) prof.dr. Ion Dragoman, drd. procuror Aurel-Mihail Ciorobea, Ana-Maria Papuc, Maxim Dobrinoiu, Andrei Vocilă, Nicolae Lupulescu, Niculae Gamenț-Antoniu. Aceste imagini puse în oglindă au fost depuse de Grupul de Investigaţii Politice la CNATDCU și preluate de agenția Mediafax.

Share

Avram Eliza 0 comentarii

Actualizat: 21.11.2016 - 15:51

Vă prezentăm imagini cu pasaje din lucrarea de doctorat a șefei DNA, Laurei Codruța Kovesi, și, alăturate, pasaje din cărți semnate de avocatul Gheorghiță Mateuț, col. (r) prof.dr. Ion Dragoman, drd. procuror Aurel-Mihail Ciorobea, Ana-Maria Papuc, Maxim Dobrinoiu, Andrei Vocilă, Nicolae Lupulescu, Niculae Gamenț-Antoniu. Aceste imagini puse în oglindă au fost depuse de Grupul de Investigaţii Politice la CNATDCU și preluate de agenția Mediafax. 

În 17 noiembrie, Universitatea de Vest Timișoara a anunțat, într-un comunicat de presă, că teza de doctorat a Laurei Codruța Kovesi este identică în  proporție de 4,9 la sută cu alte surse.  Din cele 11.512 rânduri ale tezei, 564 de rânduri sunt similare cu alte opere. 

Citește și: Universitatea de Vest Timişoara: Teza de doctorat a şefei DNA, Codruţa Kovesi, are 4,9% grad de similaritate cu alte surse. Sesizarea este nefondată pentru 4141 de rânduri din cele 4705 analizate și parțial fondată pentru restul

Consultați pasajele identice din lucrarea șefei DNA în galeria foto atașată. 

 

Citește totul despre:

Comentarii

loading...