FOTO. Noua vicepreședintă a ANFP a apărut în lenjerie intimă la televizor

Noua vicepreședintă a Autorității Naționale a Funcționarilor Publici (ANFP), Andreea Maria Arcan-Apostol, proaspăt numită în funcție,

Share

Avram Eliza 0 comentarii

Actualizat: 31.05.2017 - 19:27

Noua vicepreședintă a Autorității Naționale a Funcționarilor Publici (ANFP), Andreea Maria Arcan-Apostol, proaspăt numită în funcție, a apărut la televizor, în lenjerie intimă, în timp ce prezenta vremea, la postul Giga Tv, deținut de fostul primar al orașului Piatra Neamț, Gheorghe Ștefan Pinalti. 

Andreea Arcan-Apostol, născută în 1989, este în prezent subsecretar de stat la ANFP. Ea este fiica Emiliei Arcan, senatoare PSD de Neamț, care a fost acuzată de Agenția Națională de Integritate că s-a aflat în conflict de interese în 2013, când era vicepreședintă a Consiliului Județean Neamț și administra și o firmă - SC Europandra SRL. Atunci, Emilia Arcan a declarat că dizolvase firma unde apărea administrator. 

Deschideți galeria foto pentru a vedea imagini cu noua vicepreședintă a ANFP. 

Andreea Arcan-Apostol a lucrat la postul Giga TV din decembrie 2013 până în iulie 2014, ca prezentatoare. A lucrat și la Money Channel, la Alpha Tv, iar din noiembrie 2014 a fost PR la o firmă. Din noiembrie 20915 până în mai 2016, a fost consilier  juridic la societatea comercială SC.VANDISSE OIL.SRL, conform CV-ului postat pe site-ul ANFP.  Andreea Arcan-Apostol este licențiată în Jurnalism, la Universitatea Babeș-Bolyai și a absolvit un master în Științe Penale, la Universitatea Creștină Dimitrie Cantemir. 

Urmăriți o înregistrare în care Andreea Arcan-Apostol răspunde jurnaliștilor care o întreabă de ce oamenii ar trebui să o voteze pe mama ei la alegeri: 

 

Citește totul despre:

Comentarii

loading...
Loading...
loading...