7.7 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăSpecialFOTO. Limbaj licențios! Un primar a scris despre organul genital al unei...

FOTO. Limbaj licențios! Un primar a scris despre organul genital al unei angajate, într-un document oficial

Primarul comunei Vârfuri din Dâmbovița, Petru Iuga, a trimis un document oficial în care vorbea de organul genital al unei angajate, arată Gazeta de Dâmbovița. Bărbatul a transmis către Inspectoratul Teritoriul de Muncă (ITM) Dâmbovița un document în care își scria supărarea față de contabila Primăriei Vârfuri, iar printre cuvinte, el a aruncat și câteva care nu erau cele mai elegante.

Iuga o acuză pe contabilă că refuză plata unor lucrări necesare funcționării instituției.

“Să-mi scuzaţi expresia, dacă nu vor neuronii – lindi*cul respectivei, nu se fac plăţi“, scrie Petre Iuga în adresa trimisă la ITM. Totul s-a întâmplat în urma unui control al ITM în Primăria Vârfuri, acolo unde inspectorii au descoperit mai multe nereguli, pe care edilul a încercat să le scuze.

Contactat telefonic, edilul a recunoscut totul și a spus că nu-și retrage cuvintele.

"Suntem în război total. Dacă ar fi în stare să mă bage în pământ, m-ar băga. Nu-mi retrag cuvintele folosite în adresă. Nu am cum să mă împac cu ea. La sfârşitul lui 2015, când ea a văzut că voi candida, s-au întors toate lucrurile pe dos. Ea a făcut pace cu vicele“, spune primarul.

Iuga completează că respectiva contabilă vrea să scape de tot de el și că femeia ia unele decizii singură.

„La momentul când a venit ITM şi am semnat nota, ne-au lăsat nişte măsuri, între care treaba cu sănătatea în muncă, dar şi să şcolesc un fochist. Ea face cum crede ea, după capul ei. Faptul că nu vrea să plătească şcoala acelui om anticipat. Am trimis adrese şi la Curtea de Conturi, şi la Finanţe. Ea nu vea să înţeleagă, să audă că există primar, Consiliu. Ea nici nu a venit la mine să îi semnez proiectul de buget. A făcut cum a crezut, a pus ea banii unde a crezut. M-am revoltat şi eu, că nu am mai putut să suport. M-a reclamat pe unde a putut. Eu ce să fac, să o iau şi să o pup? Ea vrea să mă scoată de tot din comuna asta, să nu mă mai vadă pe aici“.

Edilul adaugă că Georgeta Stoica i-a blocat multe proiecte şi de aceea sunt „la cuţite“.

„Asta face legea la Vârfuri. N-ai cu cine să lucrezi. Suntem mai rău decât câinele şi pisica. Acum ne judecăm pentru că i-am luat viza de control financiar preventiv. Mă trag dintr-un neam de nebuni: unul spânzurat, unul otrăvit. Făceţi-mă şi pe mine la fel. Stau cu mâinile în sus să mă împuşcaţi dacă eu sunt vinovat. Nu regret nimic. Să mă împuşte dacă am greşit. Până la urmă acel cuvânt există în DEX. Dacă îi ziceam altceva, mai era cum era. Dacă neuronii tăi nu judecă, înseamnă că nu mai avem ce discuta“, conchide edilul.

Contabila Primăriei Vârfuri, Georgeta Stoica, spune că edilul foloseşte un limbaj colorat de câte ori se referă la ea.

„Nu ştiu ce l-a determinat să scrie aşa ceva. Dânsul scrie mereu. Trimite mai mereu astfel de adrese, din 2000, de când a venit în Primărie. Eu nu mă cert cu nimeni, eu îmi văd de treaba mea. El spune că vrea să îmi desfacă contractul de muncă. Treaba cu candidatura nu este adevărată. Nu este un lucru relevant. Pe mine nu mă interesează. Putea să candideze oricine. În 2007 mi-a pus lacăt pe uşă. Nicio instituţie a statului nu a luat măsuri pentru că mi-a fost îngrădit dreptul la muncă, garantat prin Constituţie. Acum am nişte procese pe rol ca să îmi apăr rolul de funcţionar public. Mă jigneşte mereu. Dacă a scris astfel de adrese la instituţii publice, vă daţi seama ce este aici. Eu nu pot să schimb comportamentul unui om, la vârsta asta“, spune Georgeta Stoica.

Edilul Petru Iuga nu este la prima abatere de limbaj. În 2013, când urşii atacau comuna Vârfuri, fiind întrebat ce măsuri de siguranţă ia pentru a-i proteja pe părinţii şi copiii care mergeau prin pădure către şcoală, primarul a spus: „De ce au făcut copii?“.

Cele mai citite

Ministerul Muncii și Solidarității Sociale modifică legislația din domeniul asistenței sociale

Ministerul Muncii și Solidarității Sociale anunță modificarea a șase acte normative din domeniul asistenței sociale. Schimbările au fost aprobate de deputați. Acestea vor aduce...

Mai mulți palestinieni au murit în încercarea de a ajunge la ajutoarele parașutate

Ajutoarele aruncate din avion au căzut în apă. Biroul de presă al guvernului din Gaza, condus de Hamas, susţine că 18 palestinieni au murit...

Traficul rutier restricționat în Pasajul Unirii din Capitală. Un motociclist a intrat în peretele pasajului

Traficul rutier este restricţionat marţi seară în Pasajul Unirii din Capitală, pe sensul de mers către bd. Mărăşeşti, după ce un motociclist a intrat...
Ultima oră
Pe aceeași temă