Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

FOTO: Alex Șerban, rănit în Colectiv, a împlinit 18 ani. Ce surpriză i-a făcut trupa Coma

Alex Șerban, un tânăr rănit în incendiul din Colectiv, a împlinit, vineri 18 ani. Una dintre trupele lui preferate, Coma, i-a făcut o surpriză și l-au vizitat în spital pentru a-i cânta ”La mulți ani”, relatează Mediafax.

Share

Andra Dolana 0 comentarii

Actualizat: 28.11.2015 - 15:50

Alex Șerban, un tânăr rănit în incendiul din Colectiv, a împlinit, vineri 18 ani. Una dintre trupele lui preferate, Coma, i-a făcut o surpriză și l-au vizitat în spital pentru a-i cânta ”La mulți ani”, relatează Mediafax.

"Alex Şerban, unul dintre răniţii ‪#‎Colectiv‬, este un adolescent (de fapt, adult începând de azi) tare simpatic şi isteţ, care, astăzi, împlineşte 18 ani. Pentru că o păsărică ne-a şoptit că una dintre trupele sale preferate este Coma, ne-am mobilizat cu toţii şi i-am făcut o surpriză. Băieţii de la Coma i-au cântat, live, La mulţi ani. În timp ce noi plângeam pe la colţuri, Alex se bucura ca un copil", potrivit unui mesaj publicat pe contul de Facebook al unui grup dedicat victimelor tragediei din clubul Colectiv.

De altfel, Alex Şerban a fost sărbătorit vineri de mai mulţi adolescenţi care au mers la spital pentru a-i fi alături acestuia de ziua lui.

Totodată, trupa Viţa de Vie i-a urat acestuia "La mulţi ani". "Alex a împlinit, ieri, cea mai frumoasă vârstă posibilă: 18 ani, pe care a fost nevoit să-i sărbătorească în spital, alături de sora lui, de mama lui şi de zeci de prieteni şi colegi de şcoală. La mulţi ani frumoşi să-ţi fie! Rock on!", se arată într-un mesaj publicat, sâmbătă, pe contul de Facebook al trupei Viţa de Vie.

Alex Şerban şi sora lui mai mică, Nicolle, s-au numărat printre persoanele rănite grav în incendiul izbucnit în clubul Colectiv din Bucureşti, pe 30 octombrie.

În urma incendiului din 30 octombrie din clubul Colectiv, au murit la faţa locului 26 de persoane, iar o altă victimă în drum spre spital. Dintre răniţii internaţi, au mai decedat 33 de persoane, numărul victimelor ajungând, în 22 noiembrie, la 60.

Citește totul despre:

Comentarii