Fiul unui consilier local social-democrat, implicat în două accidente, în mai puțin de 24 de ore

Fiul unui consilier local din municipiul Arad a ajuns la spital, după ce a fost implicat în două acccidente rutiere, în mai puţin de 24 de ore. Prima dată, maşina pe care o conducera s-a răsturnat, după ce a explodat o anvelopă, iar a doua oară tânărul a intrat cu un alt autovehicul în copac, la o viteză de o sută de kilometri la oră.

Share

Roxana Petre 0 comentarii

Actualizat: 12.09.2017 - 13:24

Fiul unui consilier local din municipiul Arad a ajuns la spital, după ce a fost implicat în două acccidente rutiere, în mai puţin de 24 de ore. Prima dată, maşina pe care o conducera s-a răsturnat, după ce a explodat o anvelopă, iar a doua oară tânărul a intrat cu un alt autovehicul în copac, la o viteză de o sută de kilometri la oră, informează Aradon.

Silviu Săplăcan este fiul consilierului local arădean Gheorghe Săplăcan (PSD). Marți, el a fost implicat într-un acccident grav, fiind rănit şi spitalizat. Și luni, tânărul a fost implicat într-un accident pe DN 69, între Arad şi Şagu.

 „Din primele cercetări efectuate s-a stabilit că tânărul a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, ieşind în afara părţii carosabile şi intrând în ciliziune cu un copac. În urma producerii accidentului, a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto, care anterior a fost implicat într-un accident pe acelaşi drum, unde a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi s-a rostogolit cu autoturimsul în afara părţii carosabile”, a declarat, marţi, pentru News.ro, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Arad, Claudia Iuga.

 

Citește totul despre:

Comentarii

loading...