10.6 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialFestivalul Summer Well (P)

Festivalul Summer Well (P)

Sâmbătă, 12 august 2017 şi duminică, 13 august 2017, are loc cea de-a şaptea ediţie a festivalului Summer Well. Şi în acest an, programul festivalului este alcătuit din nume mari ale industriei internaţionale, printre care Glass Animals, The Bloody Beetroots şi Roosevelt.

„Festivalul ca o vacanţă” are loc tot în al doilea weekend din luna august, pe Domeniul Ştirbey din Buftea. De asemenea, vineri, 11 august 2017, se va organiza un picnic în aceeaşi locaţie.

Program Summer Well Festival 2017

Vineri, 11 august 2017

18:00 – acces

21:30 – Bucharest Symphony Orchestra

Sâmbătă, 12 august 2017

12:00 – acces

17:45 – Oh Wonder

19:00 – Honne

20:30 – The Kills

22:15 – Metronomy

23:45 – Interpol

After Party

00:30 – ViLLAGE

01:30 – DJ Tube & Berger

03:30 – ARME

Duminică, 13 august 2017

12:00 – acces

18:00 – Roosevelt

19:15 – Nothing But Thieves

20:30 – Birdy

22:00 – Glass Animals

23:30 – Editors

01:30 – The Bloody Beetroots – End Show

  –   Transportul la Summer Well 2017

Toţi fanii Summer Well vor putea ajunge la festival cu ajutorul unei linii speciale de autobuz, care porneşte de la Piaţa Victoriei din Bucureşti şi se opreşte la Domeniul Ştirbey din Buftea. Mijloacele de transport vor fi disponibile în ambele zile, începând cu ora 14:30 şi vor pleca din 30 în 30 de minute.

De asemenea, cei care doresc să vină cu maşina la eveniment, există trei rute prin care pot ajunge la festival: prin Chitila, Mogoşoaia sau Corbeanca. O altă soluţie de transport este taxiul.

Abonamente Summer Well 2017

Abonamentele pentru festivalul Summer Well 2017 sunt disponibile în Orange shop-uri şi în reţeaua Eventim sau online la preţul de 315 lei + taxe. La intrare vor fi disponibile şi bilete de o zi la preţul de 175 lei + taxe.

Participanţii la festival vor avea plăcerea să se relaxeze în cele cinci zone Orange, în care se vor putea bucura de experienţe plăcute şi inedite.

Orange ofera internet gratuit, astfel ca nu veti rata șansa de a vă împărtăși cele mai bune momente ale festivalului – date mobile gratuite pentru clienții Orange și Orange wi-fi.

Vor fi multe activari la fata locului, puteti experimenta modul în care tehnologia ne conectează și îmbunătățește stilul nostru de viață: casa inteligentă, mașina inteligentă, plus multe activități și concursuri distractive. Și puteti faceți asta în timp ce obțineți tatuajele de vară temporar sau în timp ce vă relaxați lângă zona de piscină a festivalului.

O initiativa noua a celor de la Fundatia Orange este pedalatul pentru Digitaliada. Cu fiecare km pedalat de tine la Summer Well, Orange ofera 10 euro pentru a sustine educatia digitala din mediul rural.

Daca vii cu copiii poti sta linistit ca Orange se va ocupa de cei mici. II poti lasa să cânte pe scenă melodiile preferate cu Millidge & Doig, să se recreeze prin jocuri digitale, iar la final vor fi recompensati. Puteti să vă bucurați de festival, pentru că veți ști întotdeauna unde sunt copiii cu ajutorul dispozitivul de urmărire Smart Junior.

Dacă te simţi prea obosit şi vrei doar un weekend relaxant, Orange România a pregătit pentru tine zona Orange TV, unde poţi urmări cele mai noi filme. Pe parcursul celor trei zile, poţi să te relaxezi pe pernele şi şezlongurile aşezate în aer liber şi să te bucuri de festival, în timp ce poţi avea trafic de internet gratuit pe tablete/ telefoane.

Pentru cei dornici de aventură, se poate experimenta călătoria cu balonul cu aer şi vedea festivalul de la înălţime, dar şi să admire apusul.

Cele mai citite

Nicu Ștefănuță a depus plângere la CNCD împotriva preotului Nicolae Tănase, din cauza declarației revoltătoare la adresa femeilor abuzate sexual

Europarlamentarul independent Nicu Ștefănuță, vicepreședinte al Grupului Verzilor din Parlamentul European, a depus o plângere la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD) împotriva preotului...

Prezentarea „Cinematografia românească azi” susținută de cineastul Liviu Carmely și proiecția filmului „Povestea unui pierde-vară” la ICR Tel Aviv

Institutul Cultural Român a organizat și găzduit, în data de 18 aprilie, prezentarea „Cinematografia românească azi” susținută de cineastul israelian de origine română Liviu...

De ce reconstrucția incluzivă a Romilor din Ucraina postbelică va fi o palmă pentru Putin

Acesta s-ar putea să nu pară momentul potrivit pentru a vorbi despre Romii din Ucraina. Conducerea țării se luptă să mențină sprijinul aliaților cheie....
Ultima oră
Pe aceeași temă