Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Extremistul Csibi Barna: "Ocupanţi, căraţi-vă! Inima Ţinutului Secuiesc bate în maghiară!"

Vrea să plecăm din ţară. Csibi Barna, extremistul maghiar care l-a „spânzurat" simbolic pe Avram Iancu a participat ieri la comemorarea Tratatului de la Trianon care a avut loc la Miercurea Ciuc, scrie

Share

Rl online 0 comentarii

05.06.2012 - 21:50
Vrea să plecăm din ţară. Csibi Barna, extremistul maghiar care l-a „spânzurat" simbolic pe Avram Iancu a participat ieri la comemorarea Tratatului de la Trianon care a avut loc la Miercurea Ciuc, scrie realitatea.net.

Potrivit cotidianului Adevărul, timp de o oră, Csibi Barna a stat în centrul oraşului, în faţa a două pancarte pe care a scris: "Jos Trianonul" şi "Inima Ţinutului Secuiesc bate în maghiară!. Ocupanţi, căraţi-vă!", cu drapelul Ungariei în mâini.

Între cele două pancarte, el a aşezat chiar şi o cruce cu harta Ungariei Mari şi Coroana Maghiară. Csibi Barna spune că aşa luptă el pentru libertate.

În direct la Realitatea TV, Csibi Barna a spus: "În aceasta ţară a minunilor, care se cheamă România, mă pot aştepta la orice şi tot aşa se poate aştepta şi dl Kover. [...] Ceea ce urmăresc eu este exprimarea opiniei, un drept fundamental într-o democraţie: lupta pentru liberate nu este ruşinoasă, aşa ar trebui să facă toţi secuii". Înregistrarea convorbii, în Galeria Video.


Citește totul despre:

Comentarii

loading...