18.8 C
București
miercuri, 17 aprilie 2024
AcasăSpecialEvacuare cu scandal, în mijlocul Bucureștiului

Evacuare cu scandal, în mijlocul Bucureștiului

20 de familii din București fac un scandal monstru, după ce executorul judecătoresc a venit, în prezența jandarmilor și polițiștilor, a venit cu hotărârea de evacuare. 

Oamenii spun că nu au unde să se sucă și că au fost anunțați de foarte puțin timp. Mai mulți bărbați, femei și copii s-au urcat pe acoperișul caselor în semn de protest.

Un echipaj format din 20 de pompieri a intervenit la fața locului după ce oamenii s-au revoltat când au aflat că trebuie să-și părăsească locuințele pe care le-ar ocupa forțat sau fără să plătească chirie. 

Oamenii au protestat de îndată ce li s-a spus că trebuie să-și evacueze locuințele, unii dintre aceștia urcându-se chiar pe acoperișul locuințelor, unele improvizate. 

Executorul judecătoresc susține că aceștia au avut la dispoziție doi ani pentru a evacua casele, însă oamenii spun că au aflat de abia o săptămână că trebuie să își caute altă casă. 

 

Cele mai citite

Ucraina a conceput un submarin electric ce va putea lansa torpile

Inginerii ucraineni dezvoltă un nou submarin care poate lansa torpile, potrivit Kyiv Post, conform monitorulapararii.ro. Ambarcaţiunea, cunoscută sub numele de „Kronos", a fost testată cu...

Dacă luptătorii împotriva cancerului sunt antrenați, de ce luptătorii împotriva propagandei sunt uciși?

Dacă limfocitele T-Helper pot fi antrenate în laborator pentru a lupta împotriva cancerului, de ce nu ar exista un factor imun și contra propagandei,...

20 de țări vor cumpăra 500000 de obuze pentru Ucraina din afara Europei

Premierul ceh Petr Fiala a declarat marţi că 20 de ţări s-au angajat să cumpere o jumătate de milion de obuze pentru Ucraina din...
Ultima oră
Pe aceeași temă