Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

EUROVISION 2013 - Ovidiu Anton: Rezultatele de la televoting au fost viciate

Ovidiu Anton, care s-a situat pe penultimul loc în finala selecţiei naţionale a concursului Eurovision, susţine că firma responsabilă cu televotingul a viciat rezultatele, iar cei care au încercat să îl voteze nu ...

Share

Rl online 0 comentarii

10.03.2013 - 13:55
Ovidiu Anton, care s-a situat pe penultimul loc în finala selecţiei naţionale a concursului Eurovision, susţine că firma responsabilă cu televotingul a viciat rezultatele, iar cei care au încercat să îl voteze nu au reuşit.

Ovidiu Anton a interpretat în finala selecţiei naţionale a EUROVISION 2013 melodia "Run away with me" (muzică şi text Ovidiu Anton). În clasamentul final, penultimele locuri, la egalitate, au fost ocupate de Ovidiu Anton (3 puncte din partea juriului şi 0 puncte la televot) şi Cristian Prăjescu (0 puncte juriu şi 3 la televot).

După finală, Ovidiu Anton a scris pe contul său oficial de Facebook că rezultatele de la televoting au fost viciate.

"Ne asumăm părerea juriului când intrăm într-o competiţie, ne asumăm riscul evoluţiei în faţa tuturor şi părerile publicului, dar vicierea televoting-ului cine şi-o asumă? Felicit TVR pentru organizarea impecabilă, sonorizare excelentă şi condiţiile exemplare oferite artiştilor pe toată durata selecţiei, felicit toţi finaliştii, fiecare a avut ceva... de spus, mulţumesc juriului de specialitate care şi-a asumat notarea pe propria răspundere morală şi profesională (...) Din nefericire trebuia să existe o mizerie care să umbrească munca tuturor (...) şi să strice produsul la care cu toţii am muncit. Firma responsabilă cu televotingul a viciat rezultatele. Nu înţeleg cum pentru unii pot intra mii de voturi, iar cei care au încercat să mă voteze nu au reuşit. Ce s-a întâmplat domnilor? De ce din zeci de sms-uri s-au primit doar câteva confirmări şi pe linia telefonică suna mereu ocupat?", a spus Ovidiu Anton.

Ovidiu Anton a precizat că "indiferent dacă a fost intenţie sau doar incompetenţă, rezultatul este acelaşi".

Potrivit lui Ovidiu Anton, competiţia a fost acerbă, iar preferaţii lui au fost cei de la Electric Fence (care s-au situat pe locul al doilea în clasamentul final, n.r.). "Felicitări câştigătorului, sper să ne reprezinte cu onoare la Malmo", a mai spus Ovidiu Anton.

Cezar va reprezenta România la Eurovision Song Contest de la Malmo din Suedia, cu piesa "It's my life", compusă de Cristian Faur, câştigătoare a finalei selecţiei naţionale Eurovision, care s-a desfăşurat sâmbătă seară, la TVR.

Cezar (Cezar Ouatu, supranumit "Cezar The Voice") a obţinut un total de 20 de puncte, de la juriu şi de la public, în urma unei lupte foarte strânse cu trupa Electric Fence şi cu Luminiţa Anghel.

Cezar va intra în a doua semifinală a concursului Eurovision, care se va desfăşura pe 16 mai, la Malmo, în Suedia. Finala internaţională a concursului Eurovision va avea loc pe 18 mai şi va putea fi urmărită, de asemenea, la TVR.

Citește totul despre:

Comentarii