Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Europarlamentar PNL sesizează Comisia Europeană cu privire la modificarea legislaţiei românești

Europarlamentarul Daniel Buda a declarat, duminică, că va sesiza Comisia Europeană și Congresul Puterilor Locale și Regionale de la Strasbourg legat de faptul că legislația privind administrația locală a fost modificată, astfel încât jumătate din orașele și comunele din România rămân fără 50% din banii de la Guvern, informează Mediafax.

Share

Andra Mitu 0 comentarii

Actualizat: 08.02.2015 - 16:17

Europarlamentarul Daniel Buda a declarat, duminică, că va sesiza Comisia Europeană și Congresul Puterilor Locale și Regionale de la Strasbourg legat de faptul că legislația privind administrația locală a fost modificată, astfel încât jumătate din orașele și comunele din România rămân fără 50% din banii de la Guvern, informează Mediafax.

"În aceste condiții, voi sesiza Congresul Puterilor Locale și Regionale de la Strasbourg, astfel încât, în urma dezbaterilor de aici, problemele din România să fie prinse în următorul raport de monitorizare a situației din statele membre", a transmis europarlamentarul.

Daniel Buda, co-președinte al PNL Cluj, a susţinut că Liviu Dragnea și Victor Ponta au modificat legislația, astfel încât mai mult de jumătate din comunele și orașele din România sunt condamnate la subdezvoltare și trebuie ”să stea cu mâna întinsă la acești vătafi”, conform unui comunicat de presă transmis duminică.

Buda mai susţine că toate programele și proiectele, inclusiv cele finanțate din fonduri europene, vor fi blocate din cauza lipsei cofinanțării, în condițiile în care banii de la Guvern sunt cu peste 50 la sută mai puțini comparativ cu anul trecut.

Totodată, potrivit acestuia, şi Comisia Europeană va fi sesizată asupra "dezastrului provocat de către Liviu Dragnea" în administrația publică locală.

”Președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, nu poate ignora situația dezastruoasă din România!", a adăugat Daniel Buda. 

Citește totul despre:

Comentarii