Eugen Nicolicea, despre acuzațiile procurorului Mihaela Iorga la adresa șefei DNA: Este lipsită de credibilitate, având în vedere că își aduce aminte abia acum de acest caz. Sabin Orcan: La DNA sunt procurori care nu vorbesc fiindcă se tem

Jurnalistul Sabin Orcan susține, la postul de televiziune B1 TV, că în în "cadrul DNA există și procurori care se tem să aleagă o tabără" pentru a nu fi revocați din funcții și pentru a nu rămâne fără anumite beneficii materiale.

Share

Iulia Iancu 0 comentarii

Actualizat: 05.07.2017 - 00:04

Jurnalistul și directorul editorial al ziarului RL, Sabin Orcan, a afirmat, la postul de televiziune B1 TV, că în "cadrul DNA există procurori care se tem să aleagă o tabără" pentru a nu fi revocați din funcții și pentru a nu rămâne fără anumite beneficii materiale. 

"La DNA, spre deosebire de ce susține propaganda politică cu probleme, există și oameni foarte cinstiți și profesioniști pentru că ei cred în statul de drept. Există procurori, care se află între ciocan și nicovală, și nu aleg o tabără sau nu vorbesc fiindcă sunt cu sabia lui Damocles deasupra capului", a declarat Sabin Orcan.

Deputatul Eugen Nicolicea susține că cei doi procurori revocați din funcții de șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, nu sunt credibili fiindcă abia în această situație tensionată au făcut aceste dezvăluiri care au generat un scandal în cadrul instituției de forță.

"Domnul Țuluș trebuia să se abțină. Doamna Iorga a spus că  i s-a indicat să prelungească o arestare preventivă. Este lipsită de credibilitate având în vedere că își aduce aminte de acest caz abia acum. Doar când a ajuns într-o anumită situație și-a adus aminte de chestiunea aceasta", a declarat deputatul Eugen Nicolicea. 

Procurorul Mihaela Moraru Iorga a acuzat-o, marți, pe șefa DNA, Laura Codruţa Kovesi, că a făcut presiuni pentru reţinerea Elenei Udrea, ”chiar şi pentru o noapte”, deşi nu exista aviz pentru arestare din partea Parlamentului şi atunci ”totul era doar un circ mediatic”. În replică, Elena Udrea a declarat că va depune o plângere împotriva lui Kovesi.

 

Citește totul despre:

Comentarii

loading...