Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Duane Butcher: România poate fi considerată o adevărată fortăreaţă

Duane Butcher, Însărcinatul cu Afaceri al Statelor Unite ale Americii în România, a declarat, marți, că România poate fi considerată o adevărată fortăreaţădin punct de vedere al siguranţei naţionale.

Share

Andra Dumitru 0 comentarii

Actualizat: 15.07.2014 - 16:00

Duane Butcher, Însărcinatul cu Afaceri al Statelor Unite ale Americii în România, a declarat, marți, că România poate fi considerată o adevărată fortăreaţădin punct de vedere al siguranţei naţionale.

În cadrul unei ceremonii organizate la sediul Ministerului Afacerilor Interne, Duane Butcher a apreciat colaborarea dintre cele România și Statele Unite ale Americii în domeniul securităţii, combaterii criminalităţii şi aplicării legii, menţionând că aceasta reprezintă unul dintre aspectele de succes ale parteneriatului româno-american. Duane C. Butcher a mulţumit în special Poliţiei şi Jandarmeriei Române pentru profesionalismul şi devotamentul de care au dat dovadă în misiunile comune.

”Din punct de vedere al siguranţei naţionale, România poate fi considerată o adevărată fortăreaţă, un exemplu pentru alte state”, a afirmat Duane C. Butcher.

Ceremonia a fost ocazionată de încheierea mandatului deținut de Duane C. Butcher, la acest eveniment participând și succesorul acestuia în funcție, domnul Dean Thompson. Ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, i-a conferit lui Duane Butcher Placheta de Onoare a Ministerului Afacerilor Interne, în semn de apreciere pentru întreaga activitate desfășurată în sprijinul dezvoltării domeniului securităţii naţionale a României.

Citește totul despre:

Comentarii