Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Drumuri inchise

DN 11A (Onesti-Adjud) - in zona localitatii Urechesti (jud. Vrancea), terasamentul este rupt complet pe o distanta de 120 de metri. DN 2 - pe o distanta de 42 de kilometri intre localitatile Focsani si Adjud. Din cauza cresterii nivelului ...

Share

Rl online 0 comentarii

15.07.2005 - 00:00
DN 11A (Onesti-Adjud) - in zona localitatii Urechesti (jud. Vrancea), terasamentul este rupt complet pe o distanta de 120 de metri.
DN 2 - pe o distanta de 42 de kilometri intre localitatile Focsani si Adjud. Din cauza cresterii nivelului raului Trotus, apa loveste tablierul podului de la km 226+400, iar pe mai multe sectoare apa trece peste drum. Pe o distanta de 500 de metri, apa de pe carosabil are o inaltime de circa un metru.
DN 2 - in zona localitatii Maracineni. Cele trei poduri provizorii sunt inchise circulatiei din cauza paleelor, astfel: podul 1 amonte - paleea 4 rupta; podul 2 - paleea 4 rupta; podul 3 - paleea 4 inclinata. Se circula pe varianta Buzau - DN 10 - Satuc - Berca - Sapoca - Maracineni.
DN 2 - traficul autovehiculelor a fost interzis pe un tronson de 50 de kilometri, intre localitatile Balotesti si Lepsa (jud. Vrancea), ca urmare a acoperirii cu apa a unor portiuni ale caii de rulare la km 24, a inundarii podului peste raul Putna de la km 53 si a caderilor de stanci la km 70. Pe aceasta sectiune de drum actioneaza un utilaj in vederea redeschiderii drumului.
DN 2 (Odobesti si Andreiasu) - traficul este oprit pe o sectiune de 29 de kilometri, intre Odobesti si Nereju (Vrancea), ca urmare a viiturilor de pe raul Milcov.
DN 10 (Buzau-Brasov) - circulatia vehiculelor de peste 10 tone este in-terzisa in zona localitatii Siriu. Circulatia pentru restul autovehiculelor este permisa intre orele 21.00-06.00, 08.30-11.00, respectiv intre 13.30-16.00. In rest, se circula pe distante scurte, pe stanga si pe dreapta.
DN 12A (Comanesti-Onesti) - viitura raului Trotus a afectat partea carosabila pe mai mult de doua treimi in dreptul localitatii Tg. Ocna (jud. Bacau). Sunt tinute sub observatie cotele raului Trotus.
DN 12A (Miercurea Ciuc-Onesti) - drumul este inundat de apele raului Trotus pe o lungime de 200 de metri, pe o portiune de 50 de metri fiind distrus in totalitate in dreptul localitatii Agas (Bacau). Sunt tinute sub observatie cotele raului Trotus.
DN 12B (Tg. Ocna-Slanic Moldova) - viitura raului Slanic a distrus drumul pe un sector de circa 70 de metri, in zona localitatii Ciresoaia (Bacau).
DN 22 (Rm. Sarat-Braila) - acoperit de apa in dreptul localitatii Gradistea.
DN 23 (Focsani-Braila) - intrerupt pe o distanta de 35 km. Apele revarsate ale raului Putna trec peste drum, intre localitatile Rastoaca si Maicanesti, judetul Vrancea.
DN 24 (Tisita-Tecuci) - apa a ajuns la nivelul aparatelor de reazem in zona localitatii Cosmesti. Nu se poate stabili starea infrastructurii.
DN 2L (Tisita-Lepsa) - viituri ale raului Putna intre Vornita si Lepsa.

Drumuri cu circulatie ingreunata

DN 11B (Cozmeni-Tg. Secuiesc) - pe o distanta de 230 de metri, in zona localitatii Casinu, apa si aluviuni pe carosabil cu grosimi de 20-30 cm.
DN 12C (Gheorghieni-L.Rosu) - cadere terasament pe partea dreapta. Se circula pe o jumatate de cale.
DN 11 (Tg. Secuiesc-Onesti) - din cauza unei viituri puternice, cu bolovani, stanci si potmol, se circula pe o jumatate de cale in zona localitatii Harja.
DN 11 (Tg. Secuiesc-Onesti) - pe o portiune de 100 de metri in zona localitatii Oituz, terasamentul este erodat pe o jumatate din carosabil.
DN 12C (Gheorghieni-Bicaz) - platforma drumului, rupta pe o lungime de 80 m, pe o latime de un metru partea carosabila este distrusa, precum si parapetul si zidul de aparare.
DN 12C (Gheorghieni-L.Rosu) - zid de sprijin rupt pe o portiune de 10 metri. Se circula pe o jumatate de cale.
DN 14 (Sibiu-Sighisoara) - din cauza precipitatiilor, un pod s-a surpat pe partea dreapta, in zona localitatii Axente Sever, circulatia desfasurandu-se pe partea stanga.
DN 15 (Piatra Neamt-Bacau) - in zona localitatii Rahova.
DN 57 - in zona Dubova-Svinita (jud. Mehedinti) - ploi abundente, viitura cu pietre si pomi rupti la km 39 si 42.
DN 67 (Horezu-Rm. Valcea) - intre Bunesti si Govora, consolidare pod din data de 11.07.2005. Se circula pe o jumatate de cale.
DN 68A (Lugoj-Ilia) - in dreptul localitatii Cosevita, alunecare de teren la data de 01.06.2005. Se circula pe o singura banda.
DN 7 (Pitesti-Rm. Valcea) - in dreptul localitatii Dedulesti, tasarea existenta s-a accentuat la 20-30 cm. Pe unele portiuni tasarea existenta s-a accentuat, fiind de circa 50 cm si deplasata cu circa 80 cm. Se completeaza cu balast. Se circula normal, cu limitare de viteza si semnalizare corespunzatoare.
DN 7 (Rm. Valcea-Sibiu) - pe o portiune de 120 de metri intre Calimanesti si Caciulata, consolidare versant din data de 11.05.2005. Se circula pe o jumatate de cale.
DN 11 (Onesti-Bacau) - pe o distanta de 4,6 kilometri, in zona localitatii Helegiu, viitura pe partea carosabila. Sunt tinute sub observatie cotele raului Tazlau. Se circula pe o jumatate din partea carosabila.
DN 11 (Onesti-Bacau) - pe o distanta de 120 de metri, o treime din terasament si partea carosabila afectate.
DN 11 (Onesti-Bacau) - intre localitatile Ferastrau si Oituz, podet blocat de viituri. S-a intervenit cu un utilaj cu lama pentru indepartarea materialului depus. De asemenea, s-a depus potmol pe partea carosabila pe o lungime de 70 m si o grosime de 0,15-0,30 m. S-a actionat cu un utilaj pentru degajarea materialului lemnos de la intrarea in podet.
DN 11 - pe o portiune de 20 de metri, intre Sandulesti si Barzulesti, fisurarea partii carosabile pe o latime de 3 m, pe partea dreapta, din cauza tasarii terasamentului ca urmare a ploilor abundente. Fisura a aparut din data de 08.05.2005. Se circula pe o jumatate din partea carosabila.
DN 11 (Tg. Secuiesc-Onesti) - pe o portiune de 100 de metri, in zona Oituz - Poiana Sarata, un pod a fost degradat. Se circula pe o jumatate din cale din data 09.05.2005. Greutatea totala: maximum 3,5 tone. Se lucreaza la varianta provizorie.
DN 11A (Onesti-Adjud) - in zona localitatii Stefan cel Mare, partea carosabila este traversata de apa pe o lungime de 50 m si o grosime 0,30-0,60 m. Pe unele portiuni de drum, partea carosabila este traversata de apa pe o lungime de 120 m si o grosime de 0,60 m.
DN 11 - in zona localitatii Stefan cel Mare s-a prabusit un zid de piatra (cu latimea de un metru si lungimea de 10 metri) pe carosabil. Se circula pe un singur fir.
DN 12A (Comanesti-Miercurea Ciuc) - pe o distanta de 100 de metri, in zona localitatii Palanca, apele crescute ale raului Trotus au afectat corpul drumului pe circa o treime din latimea partii carosabile.
DN 66 (Tg. Jiu-Petrosani) - in dreptul localitatii Bumbesti-Jiu, din cauza viiturilor, se circula pe o jumatate de cale.
DN 7 (Rm. Valcea-Sibiu) - in zona localitatii Robesti, drum rupt pe o lungime de 15 m si o latime de 2 metri. Se circula pe o jumatate de cale.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...