10.6 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialDragomir vrea să îl angajeze pe Becali ca grădinar la LPF

Dragomir vrea să îl angajeze pe Becali ca grădinar la LPF

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a anunţat, joi, că intenţionează să facă o cerere prin care să îl poată angaja pe Gigi Becali pe post de grădinar la instituţia pe care o conduce.

Dragomir a explicat că finanţatorul FC Steaua ar veni dimineaţa să muncească la sediul LPF, iar seara s-ar putea întoarce la penitenciar.

“Aceastră treabă nu este un bluf, eu de mult mă interesez prin avocaţi. Niciun avocat al lui Gigi Becali nu a spus asta, dar eu o spun pentru că am avut un prieten, Dulugeac, cel cu hergheliile (n.r. – Ion Dulugeac), el a fost arestat şi după câteva luni i-au dat voie să muncească în afară. Se ducea şi muncea la un particular, iar particularul plătea la penitenciar, totul legal din toate punctele de vedere. Şi atunci, mintea mea m-a dus, pentru că Liga Profesionistă de Fotbal are nevoie aici de un post de grădinar, dacă regimul penitenciarelor doreşte să fie muncă brută. Dacă îi dă voie să ajute Liga pentru multitudinea de probleme (n.r. – de fotbal) care sunt aici la Ligă, atunci Gigi, care a învăţat foarte multe, ar ajuta Liga din toate punctele de vedere, mai ales pe Steaua. Şi atunci el ar lucra de dimineaţa până seara la Ligă, iar seara se duce la penitenciar, conform legii”, a spus preşedintele LPF, într-o conferinţă de presă.

Dumitru Dragomir a susţinut că Gigi Becali nu este vinovat nici în cazul schimbului de terenuri cu MApN, având în vedere că tranzacţia a fost avizată de fostul preşedinte “Emil Constantinescu şi camarila sa”, şi nici în dosarul mita deoarece premierea altor echipe se practică la alte sporturi în România.

George Becali a fost adus, marţi seară, la Penitenciarul Poarta Albă din judeţul Constanţa, fiind transportat la Secţia exterioară de la Valu lui Traian, într-o celulă alături de 19 deţinuţi, el urmând să aibă regim semideschis.

 

Cele mai citite

Emma Răducanu, în sferturile de finală ale turneului de la Stuttgart

Britanica Emma Răducanu s-a calificat în sferturile de finală ale turneului WTA 500 de la Stuttgart, după ce a învins-o în două seturi, cu...

Trei avioane F-16 cumpărate din Norvegia au ajuns în România

Trei aeronave F-16 Fighting Falcon achiziţionate de România de la Regatul Norvegiei au aterizat, astăzi, la Baza 71 Aeriană "General Emanoil Ionescu" de la...

VIDEO. Caz halucinant la Sibiu. Bolid de zeci de mii de euro, dar fură 20 de lei dintr-o cofetărie

Proprietarul unui lanț de cofetării din zona Sibiului a luat măsuri în urma unei creșteri a furturilor și a instalat camere de supraveghere în...
Ultima oră
Pe aceeași temă