Două persoane au ajuns la spital, după ce o autoutilitară care transporta muncitori a fost lovită de o locomotivă, pe o stradă din Ploiești

Două persoane au fost rănite într-un accident care a avut loc, luni dimineaţă, pe o stradă din municipiul Ploieşti. Astfel, o autoutilitară care transporta muncitori a fost lovită de o locomotivă, după ce şoferul autovehiculului nu a oprit la trecerea la nivel cu calea ferată.

Share

Roxana Petre 0 comentarii

Actualizat: 27.03.2017 - 09:32

Două persoane au fost rănite într-un accident care a avut loc, luni dimineaţă, pe o stradă din municipiul Ploieşti. Astfel, o autoutilitară care transporta muncitori a fost lovită de o locomotivă, după ce şoferul autovehiculului nu a oprit la trecerea la nivel cu calea ferată, informează News.ro.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova, accidentul a avut loc la o trecere la nivel cu calea ferată, pe strada Gîrlei din Ploieşti. Din primele cercetări la faţa locului reiese că o autoutilitară care transporta muncitori către platforma industrială din zona rafinăriei Lukoil a fost lovită de o locomotivă.

Impactul s-a produs în condiţiile în care şoferul autovehiculului nu s-a asigurat la trecerea peste o linie industrială de tren. În urma accidentului, două persoane au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din Ploieşti.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, Raluca Vasiloae, a declarat că cele şapte persoane aflate în autovehicul au reuşit să iasă singure din maşină în urma impactului dintre autoutilitară şi locomotivă.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...