Dosar penal și evaluare psihiatrică pentru femeia care a intrat cu maşina în poarta din faţa Guvernului, după ce a ocolit protestatarii din Piaţa Victoriei

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca, a declarat că în cazul incidentului din Piaţa Victoriei , când o femeie a intrat cu mașina în porțile Guvernului, a fost întocmit dosar penal pentru infracţiunea de distrugere.

Share

Andrei Mărgăritescu 0 comentarii

Actualizat: 18.03.2017 - 13:21

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca, a declarat că în cazul incidentului din Piaţa Victoriei , când o femeie a intrat cu mașina în porțile Guvernului, a fost întocmit dosar penal pentru infracţiunea de distrugere. „Persoana în cauză a fost internată într-o unitate spitalicească de specialitate, pentru evaluare psihiatrică”, a precizat Diana Sarca.

Femeia, care era singură în maşină, a intrat în poarta din faţa Guvernului, vineri seară, după ce i-a ocolit pe cei aproximativ 40 de protestatari aflaţi atunci în Piaţa Victoriei, fără să rănească vreo persoană. Aceasta le-a spus poliţiştilor că nu-şi aminteşte cum a ajuns cu maşina în poarta Guvernului. Ea a fost internată pentru expertize psihiatrice la Spitalul Alexandru Obregia. Din primele declarații, se pare că ea a avut un puseu depresiv, din motive personale, fără să aibă revendicări politice. Maşina, condusă de femeia de 40 de ani, circula vineri după ora 20 dinspre Bulevardul Magheru, a ocolit grupul de protestatari aflat în faţa Palatului Victoria şi s-a îndreptat direct spre poarta Guvernului, în care a intrat din plin, fără să frâneze, însă avea viteză redusă. 

Citește totul despre:

Comentarii

loading...