18.7 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăSpecialDoi vrânceni, acuzați că au violat o fată bolnavă de SIDA, au...

Doi vrânceni, acuzați că au violat o fată bolnavă de SIDA, au fost ARESTAȚI

Doi adolescenţi din localitatea vrânceană Vânători, care au violat o tânără de 26 de ani din Focșani, aflată în evidenţele bolnavilor de SIDA, au fost arestați preventiv sub acuzația de viol și tâlhărie.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Vrancea, inspector principal Cătălina Murariu, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 00.40, un bărbat din Focşani a sesizat că pe Bulevardul Independenţei, din municipiu, este o femeie care pare să fie agresată de nişte tineri, potrivit Mediafax.

Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au găsit doi tineri de 17 ani, din localitatea Vânători, precum şi o tânără de 26 de ani, din municipiul Focşani, aceasta având urme de agresiune pe faţă, dar şi semne că a fost victima unui viol.

Conform lui Murariu, cei doi adolescenţi au fost reţinuţi şi apoi arestaţi preventiv pentru viol şi tâlhărie, în condiţiile în care au bătut-o pe tânără, i-au luat telefonul mobil şi ar fi violat-o.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, tânăra a fost găsită de către poliţişti dezbrăcată de la brâu în jos. Fata avea leziuni la faţă şi păr smuls din cap. Conform aceloraşi surse, tânăra are deficienţe de vorbire şi este în evidenţa persoanelor seropozitive.

Femeia a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Sfântul Pantelimon din Focşani pentru îngrijiri medicale, în timp ce cei doi tineri au fost arestaţi preventiv pe 30 de zile pentru viol şi tâlhîărie.

Conform surselor citate, unul dintre tineri ar mai fi fost autorul unei tâlhării pentru care ar fi fost condamnat.

Cele mai citite

Cum alegi salopeta de lucru potrivită

Alegerea unei salopete de lucru adecvate este esențială pentru confortul, siguranța și eficiența la locul de muncă. Această piesă de îmbrăcăminte, care inițial a...

3 criterii esențiale pentru alegerea unui scaun de masă pentru bebeluși

Alegerea unui scaun de masă pentru bebeluși este o decizie importantă pentru orice părinte, influențând direct siguranța, confortul și buna dezvoltare a copilului în...

De ce să montezi panouri fotovoltaice acasă?

În condițiile în care prețurile energiei electrice au crescut vertiginos în ultimii ani, fiind din ce în ce mai impredictibile, te întrebi justificat: ce...
Ultima oră
Pe aceeași temă